Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 4 de setembre de 2017

Jordi ens puja la contribució altre 8%


Ja ens han cobrat pel banc la tercera fracció de la contribució. Jordi Juanens ha pegat este any altra brutal pujada en la contribució i ens ha buidat les butxaques per a les festes del poble.

Jordi Juan, de Compromís, ens ha tornat a pujar la Contribució i este any paguem un 8% més d'IBI de la nostra vivenda.

Compromís ens acaba de cobrar el tercer termini de la contribució urbana d'aquest any i hem vist que ha tornat a pujar-la. Este any l’ha pujat un brutal 8%.

Jordi Juan marca un nou record amb esta nova pujada. Les pujades de la contribució són brutals des que Compromís governa a Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, ja ens ha pujat la contribució un abusiu 24% des que va arribar a l'alcaldia en 2011.

Mostrem uns exemples de com ens afecta la butxaca la brutal pujada de contribució aprovada per Jordi Juan i per Compromís: 

Una família que pagava 300 euros de contribució amb el PP pagarà aquest any uns 372 euros amb Jordi Juan i Compromís, una família que pagava 200 euros de contribució amb el PP pagarà este any uns 248 euros amb Jordi Juan i Compromís o una família que pagava 500 euros de contribució amb el PP pagarà aquest any uns 620 euros amb Jordi Juan i Compromís. Els Habitatges pagaran aquest any un excessiu 24% més de Contribució que quan el PP governava a Tavernes.

Molt de dir els de Compromís que han baixat l'IBI però ací cada any paguem més impostos i tenim menys serveis i són de pitjor qualitat.

I ara ve el millor de tot. Resulta que l'alcalde no paga contribució ací a Tavernes com ho fem els veïns i les veïnes de Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, paga la contribució a València que és on viu i on té la vivenda.

A l'alcalde no li importa que puge la contribució ací a Tavernes perquè ell no paga Contribució ací a Tavernes. Jordi paga la contribució a València i la seua butxaca no pateix estes brutals pujades com nosaltres.

I mentre les nostres butxaques pateixen la brutal pujada d'impostos veiem bocabadats com Compromís malgasta els nostres impostos a les mega voreres del carrer la Barca i carrer Barranc o anuncia superàvits milionaris en lloc de baixar la contribució.

ATENCIÓ: Els que no tinguen domiciliat el pagament de l'IBI tenen fins al dia 5 de setembre per anar al banc a pagar estE abusiu IBI aprovat per Compromís.

3 comentaris:

 1. Es muy extraño que no se haya montado en Tavernes ninguna MARISQUERIA, porque el compromiso de estos es subir impuestos, sueldos elevados que no salen de lo que sudan,y comer MARISCO.
  usted pague lo que pedimos y si para sus hijos les viene mal comprar un trozo de carne, no se preocupe, dele pan con aceite, nuestro compromiso es vivir lo mejor posible a costa de los demás, y hemos de ir subiendo las cosas para no privarnos de nada mientras gobernemos.

  ResponElimina
 2. Jo no el tinc domiciliat i ja he anat a pagar. 400 € menys. Gran alegria per acabar l'estiu i començar festes. Jo no podré comprar gambes ni del mercat ni de Dènia, mentrestant altres si i damunt t'ho tiren en cara. Gràcies Jordi per pujar-nos l'IBI un 8% enguany. Només et desitge que no et peguen mal eixes gambes.

  ResponElimina
 3. Estos de Compromis ens deixaran en la ruina pero mentre ells i els seus estiguen be, a mí que!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari