Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 27 de setembre de 2017

La Conselleria d'Agricultura del Tripartit denega una ajuda per a arreglar els camins rurals de Tavernes

La Conselleria d'Agricultura del Tripartit ha denegat les ajudes que va sol·licitar el consistori de Tavernes per a arreglar els greument afectats camins rurals del terme municipal. “Una vegada més veiem que tenim un alcalde i diputat automòmic que no defensa els interessos de Tavernes en el Consell i ha permès que el seu municipi es quede sense estes ajudes tan necessàries per al sector agrari de Tavernes”, comenta el regidor del Partit Popular de Tavernes, Mario Enguix

Mario Enguix, regidor del Partit Popular.


Amb eixes ajudes, de més de 90.000 euros, es podria haver arreglat tot l'encreuament entre el Camí Marenys i Camí Real, que urgeix d'una reparació immediata per la forta deterioració del paviment. “Cada vegada el camp està més abandonat. Els camins rurals estan en molt mal estat perquè Compromís no vetla pel seu manteniment, la Generalitat no ens dóna ajudes i les poques ajudes que vénen de Diputació per a reparar camins del camp són destinades per Compromís per a asfaltar carrers amb el que molts camins estan plens de clots i forats”, comenta Enguix. 

Així hem passat sis anys en Tavernes sense a penes reparar cap camí. “Esperem que el regidor d'Agricultura, Javier Escrihuela, exigisca més inversions en els camins rurals ja que permet que els diners dels camins es gasten en els carrers, i a Jordi Juan, Alcalde i diputat autonòmic, que exigisca a la Conselleria les ajudes que ara se li han denegat al seu govern”, exigeix el regidor Popular Mario Enguix.

3 comentaris:

 1. ¿ Preocuparse por Tavernes Jorge Juan ? , a santo de que.
  El capazo ya lo ha llenado de pescado, por lo tanto el que tenga el muerto que lo vele.
  Que digan lo que quieran que los cotorreros tienen un medio de información, que el cotorrero mayor ya se encargara de hacer creer lo que no es.
  Tuvimos un Alcalde en Tavernes tiempos atrás, también era Diputado, hizo por aquel entonces todo lo que pudo y mas por Tavernes, asfalto casi todo el termino, hacian unas Fiestas, que en muchos sitios hablaban de ellas, y la cantidad de mejoras que trajo a Tavernes.
  Si analizais los años que esta al mando de Tavernes, todo es una queja tras otra tanto por el mal estado de muchas aceras, por ampliaciones innecesarias, mini rotondas que se parecen mas a un parque infantil, que a una vía transitada por muchos vehiculos, la playa sin luz, y asi pensar y veréis si hay.
  Que se esfuercen mas estos compromisarios y tendremos una población digna y como manda, no haber gastado dinero en los parques infantiles y haber solucionado los caminos rurales,mucha gente en Tavernes vive de lo que menos les preocupa a los de Compromis, LA AGRICULTURA

  ResponElimina
 2. Que fort, estos de Compromis no fan res pel poble i en contrapartida donen bombo i plaltillo a que una senadora de Madrid vota en contra del ríu vaca, aco sí que es fort! Mentre el nostre Sr alcalde i diputat de les corta en Valencia es incapaz de fer res per este poble. Jo a esta forma d actuar li dic, poca vergonya, si, no tenen vergony de tirar per terra una decisio i ells que podrían reclamar pal poble, no fan ni brot.

  ResponElimina
 3. Quin govern tenim que en lloc de fer desfa! Li posa molt d interés al que va tombar una senadora de Madrid referent al ríu vaca pero, no s adona que en 7anys que está en l ajuntament i amb les Corts, va votar en contra d arreglar els camins de l horta que tan necessaris son per poder accedir a treballar-los. Tot aco ho dic perque, este partit no ha fet res, absolutament res pel seu poble. L única política que dan es la que li marca el partit pero el que es pel poble, res. Estos son la gent que tenim governant-nos.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari