Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 2 de setembre de 2017

L'Ajuntament de Tavernes NO atén la petició de Valldigna Accessible per a dos persones amb cadira de rodesL’Associació Valldigna Accessible va sol·licitar per escrit a l’Ajuntament de Tavernes, a finals del mes de juliol, que allargara la passarel·la de fusta que hi ha a l’escala de Luna Park amb la finalitat que dos xiquets usuaris de cadira de rodes pogueren apropar-se més a vora mar. Estos xiquets estiuegen prop d’eixa zona i si hagueren d’acudir a la platja accessible de Padur els suposaria un gran desplaçament cada dia i renunciar a estar amb els seus amics i familiars. 

Com a resposta, després de reiterar la petició i al final del més d’agost, l’Ajuntament va afegir només un tauló de fusta, argumentant que calia deixar ample perquè passara el tractor que neteja la platja. El resultat és que encara poden passar més de tres tractors alhora, un al costat de l’altre, però els dos xiquets continuen quedant-se bastant lluny de la vora de la mar i les persones que els ajuden s’han d’esforçar més per a facilitar-los el bany.

Hem informat l’Ajuntament que un tauló més no soluciona el problema, però a hores d’ara i finalitzant l’estiu, està tot igual. 

Volem puntualitzar que Valldigna Accessible no ha demanat allargar totes les passarel·les de la platja, sinó només una, la de l’escala de Luna Park perquè hi ha dos usuaris de cadira de rodes que ho necessiten i sempre deixant ample perquè el tractor de neteja puga passar. És per això que no entenem perquè una petició tan raonable com esta no haja sigut atesa pel nostre Ajuntament. No costava res afegir uns quants taulons més de fusta i solucionar ràpidament el problema d’eixes dos famílies, tal com estem segurs haguera fet qualsevol municipi amb platja.

Valldigna Accessible està descontenta i decebuda perquè no ha funcionat la via de diàleg que hem estat utilitzant per a fer arribar al govern municipal els problemes del nostre col·lectiu i per eixe motiu ens plantegem noves maneres d’actuar a fi de solucionar les nombroses reivindicacions que, tant al poble com a la platja, tenim pendents amb l’Ajuntament.

3 comentaris:

 1. No entiendo qué problema hay en poner 4 ó 5 tableros más, si todavía puede pasar el tractor. O el Ayuntamiento NO empatiza con las necesidades de sus vecinos, o no sabe mandar las cosas para que las ejecuten en tiempo y forma, por lo que demuestran su incompetencia.

  ResponElimina
 2. La vergüenza es que no existe, las necesidades de las personas descapacitadas se les tendrían que presentar una temporada a los de Compromis, asi dejarían sus risitas y palmaditas diciendo que lo solucionan todo, se ve que han tomado ejemplo de su portavoz en el Congreso de los Diputados, el suecano Baldovi, que estas Navidades pasadas nos motivaba a que fuéramos solidarios con los refugiados, pero el en su casa no tenia ninguno.
  Si Josep Llacer cuando iba arrastrando el cochecito de su bebe, en vez de ir con aires de grandeza, se hubiera dado cuenta del estado de las aceras como del suelo de Paseo Colon, tal vez hubiera imaginado lo que las personas descapacitas sufren tanto para bañarse en la playa, como para moverse por Tavernes.
  Y arreando chim pan pum, que yo a fin de mes cobro, y el que tenga el muerto que lo vele.

  ResponElimina
 3. L'excusa que posa el Sr Llacer al que va eir ahir a Levante, sembla un mal acudit! On tenen la sensibilitat els governants? Per a quan ser resolutius i no voler tirar balons fora? Tant costa posar 4-5 tableros, que tenen en algun lloc amuntegats, ho saben i sel'ls ha fet arribar? Llacer perds tota la credibilitat argumentant en fals, i ho saps!!! si tens la conciencia tranquila, tu mateix!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari