Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 18 de setembre de 2017

L’Ajuntament lliura els premis del concurs dels carrers engalanats, de disfresses i la recaptació dels diners de les paellesAhir va tindre lloc al saló de plens el lliurament dels premis del concurs del carrers engalanats i del concurs de disfresses, així com la recaptació que es va aconseguir amb els tiquets de la nit de les paelles.

Un total de 7 comparses van desfilar anit per la plaça Major en el concurs de disfresses. La guanyadora ha estat Els orozcopos, que s'emporta un premi de 800 euros. L’Ajuntament de Tavernes, en total, ha repartit 2.150 euros en el concurs: tres primers premis, un premi a la millor posada en escena i tres premis de consolació a la resta de comparses participants de 50 euros.

El resultat dels premis del concurs de disfressesvan estar:
Els orozcopos, 800 euros

Tania, la diosa egipcia, 600 euros
Esl contacontes, 400 euros
Wonder girls, per la millor posada en escena, 200 euros
NLC Circus, 50 euros
Xe quin martiri, 50 euros
Sans Fermins a la Vall, 50 euros
Totes les comparses van tindre la seua recompensa, ja que només per participar l’Ajuntament de Tavernes dóna 50 euros a cadascuna d’elles.

En el concurs de carrers, el guanyador ha estat La Barca amb un premi de 800 euros. Enguany, l’Ajuntament de Tavernes reparteix un total de 2.500 euros per als 5 carrers de la ciutat que hi participen. Així, ha donat tres primers premis i dos premis de 200 euros als altres dos carrers participants, perquè tots veren recompensat el seu treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari