Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 23 de setembre de 2017

Marzà visita l'IES Jaume II però no confirma terminis per a una reforma

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, va acudir ahir  a l'acte central del 50 aniversari de l'IES Jaume II el Just de Tavernes. En la seua visita, Marzà va estar acompanyat de la directora del centre, Esperança Micó, de l'alcalde de la localitat, Jordi Juan, i de diversos regidors de l'executiu valler així com dels grups de l'oposició. La reforma de l'institut va ser un dels temes destacats de la cita, ja que després de 50 anys de la seua posada en marxa, es reivindiquen obres d'actuació urgent en un centre que presenta un estat lamentable.
El conseller ha indicat que la Generalitat ha realitzat l'informe de necessitats de l'institut, però no es va comprometre a donar cap termini per a l'execució de les obres de remodelació. Això sí, ha afegit que la reforma s'iniciarà immediatament quan es complisquen tots els tràmits corresponents, perquè quan ells van arribar al Consell, no hi havia res iniciat. Per la seva banda, l'alcalde va demanar «lleialtat institucional de tots els grups perquè es complisguen els tràmits», ja que esta actuació «comença des de zero». La directora va agrair la visita en un dia tan important i va mostrar la seua satisfacció pel compromís de Marzà d'iniciar les obres en un futur.

FONT: Las Provincias

2 comentaris:

  1. Ja porten dos legislatures estos de Compromis i de l institut no han posat ni una pedra ni tampoco parlen de termini, no es comprometen a res! quina forma d enganyar a la gent ara que, aixo es el que es mereix la comunitat educativa, molt de paripe pero, rai de rai!, despres parlen del PP. El PP no es que va arreglar l institut sino que hen va fer un nou pero, com ho ha fet el PP doncs, aixo no val.

    ResponElimina
  2. Si, si, les obres les comencaran en un futur, possiblement en altres governants perque el que es Compromis, estos no ho faran d aixo podeu estar segurs.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari