Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 6 de setembre de 2017

Queixa dels veïns de la platja: La foscor arriba a la zona Pa DurHem rebut al Diari de Tavernes distintes fotografíes amb denuncia per la falta de llum en la zona de Chamberi/ San Isidre/ Mediterràneo-Les Ones.  Si l'Avinguda i el Llac van passar tot l'estiu sense llum ara la foscor li arriba a la zona contraria.

"Sensació d'inseguretat, perfecte  per als lladres i mala gent", es queixa un veí. "Ni una punyetera farola encesa. Q no paguem Ibi a esta part de la platja?" Es pregunta enfadat un veí. I no és  per a menys. Ara que acabem de pagar el costós IBI que ens ha posat Compromís ens arriba este refresquet deixant-nos sense llum a la platja a veïns de Tavernes i a propietaris també ja cabrejats. 

Un restaurant de la platja també es queixa a les xarxes. Al poble també ocorre. Ahí no hi ha discriminació. 

"Amb Compromís, Tavernes s'ha convertit en Tavernes de la foscor! Més impostos per menys serveis! ", diu una veïna.1 comentari:

  1. Menys mal que hi ha gent en la platja i les vivendes serveixen per illuminar el carrer del contrari faria por. Com pot estar en estes condicions la platja en tots impostos que es deuen arreplegar de tanta gent contribuent que vivim aci? L ajuntament deuria pendrer les mesures perque estes coses no passaren, aco no pot passar de ninguna de les Maneres. Per favor, ja esta be de tratar aixi a les persones, estem contribuint pagant els impostos que ens marquen i no ens mereixen está qua ligar de serveis.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari