Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 d’octubre de 2017

20.000 euros ha costat la instal·lació elèctrica de la Fira de Festes

La nova ubicació de la Fira de Festes a la zona del Vergeret ens ha costat 20.000 euros. Este ha estat el cost de la nova instal·lació elèctrica que s'ha fet perquè siga possible la posada en marxa de les atraccions de la Fira que han vingut este any a les festes de Tavernes.

Esta despesa no estava prevista en el pressupost d'enguany i ha estat necessària una modificació de crèdit per poder pagar la instal·lació elèctrica a la nova ubicació decidida per Compromís. Primer fan el gasto i despres miren com poden pagar.

Una important inversió que no s'ha vist recompensada amb una millor Fira. Recordem que ha estat un dels anys en què pitjor i més poca Fira de Festes hem tingut.

Esperem que la Fira millore en properes edicions i que estos 20.000 euros no s'hagen malgastat com ha passat a la mega vorera de Sequers o altres obres innecesaries fetes per Compromís.

1 comentari:

  1. Desde luego estos de Compromis son el nova más, con guitarra de otros buenos golpes.
    Entre el gasto de los parques infantiles, el mal gasto hecho en la calle la Barca, el otro mal gasto que no se sabe si Chofre habrá devuelto el dinero de la intalacion que hizo, solo faltaba ahora agregar esos 20.000€ para el alumbrado para fiestas.
    Sin control gastan de lo lindo, venga alegría Señores,ahí esta el resultado de lo que votaron, gasto sin control y gambas por un tubo, y que paguen los baturros.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari