Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 18 d’octubre de 2017

A qui han regalat les 100 invitacions gratuïtes d'Orozco?En este Diari vaem informar que l'Ajuntament s'havia guardat 100 invitacions gratuïtes d'Orozco per a compromisos.

Esperàvem que el govern de Tavernes informara a qui s'anaven a regalar estes invitacions però ha passat el temps i de transparència res de res.

Sabem que el Partit Popular va sortejar a facebook les 8 invitacions gratuïtes que va rebre, sabem que EU va sortejar les 2 invitacions grautuïtes que va rebre i sabem que la ràdio també va regalar algunes invitacions gratuïtes .... Peró no sabem que ha passat amb la resta d'invitacions gratuïtes reservades per a compromisos.

Quantes invitacions van regalar als socialistes? Quantes invitacions van regalar a la gent Compromís?

A qui i amb quin criteri s'han regalat estes invitacions??

Informarà el Sr. Enrique Chofre, regidor de Transparència i del concert d'Orozco, de qui va rebre este invitacions o ens quedarem una altra vegada amb les ganes?

El mail d'aquest diari eldiaridetavernes@gmail.com està a la disposició del senyor Chofre perquè ens envie la llista dels 100 agraciats amb les invitacions gratuïtes. Agrairíem que  ens informara per poder informar a tots els nostres lectors.


1 comentari:

  1. En vez de pedirle a Chofre que diga donde han ido a parar esas entradas, proponerle que arregle una megafonía que se oiga en todo el pueblo para anunciar todas las empastradas que están haciendo, el Gran Circo de estos de compromiso.
    No va a informar para nada que hizo de las entradas, el pensamiento de el parece ser de los que dicen, DECIR LO QUE QUERAIS, QUE YO HAGO LO QUE ME DA LA GANA.
    Y venga alegría señores, no terminaemos la semana sin hacer otro empastre.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari