Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 7 d’octubre de 2017

Actes en commemoració del 9 d’Octubre

L’acte institucional del dia 9 d’octubre obrirà de forma oficial la commemoració del Dia de la Comunitat Valenciana a les 10:30 en el saló de plens de l’Ajuntament, on hi haurà el parlament de l’alcalde, Jordi Juan, dels portaveus dels grups polítics i de la cronista de la ciutat, Encarna Sansaloni.


En acabar, a les 12 hores, tindrà lloc Mulïer, de Maduixa Teatre, a la plaça Major. Es tracta d’un espectacle de dansa que va obtindre el premi Max al millor espectacle de carrer, entre altres. Està interpretat per cinc ballarines sobre xanques que posa l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.
Dins de la festa dels valencians també s’ha programat per al divendres dia 6 la inauguració de l’exposició d’indumentària A l’antiga, del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, que està prevista a les 19 hores en la Casa de la Cultura. A més, el diumenge dia 8 hi haurà el tradicional concert de la Banda Simfònica de Tavernes de la Valldigna a l’auditori de la Societat Musical a les 12:30h.

1 comentari:

  1. Dia ideal para saber el respeto para este día de los VALENCIANOS, si los señores tanto políticos como simpatizantes de el antiguo Bloc, hoy para pintarlo mas bonito Compromis, respetan este día como tal, y no llenan la población de banderas cuatribarradas, pues a los VALENCIANOS se nos distingue por el Azul que lleva nuestra SEÑERA.
    A disfrutar todos de este día.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari