Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 13 d’octubre de 2017

Compromís es nega a penjar la bandera d'Espanya el Dia de la Festivitat Nacional

Ahir no vam veure la bandera espanyola al balcó de l'ajuntament tal com va sol·licitar el Partit Popular de Tavernes en el passat ple com tampoc hem vist estos dies cap pronunciament de l'alcalde i diputat de Compromís Jordi Juan a favor de la unitat d'Espanya. Hui no vos hem pogut mostrar la fotografía de la bandera d'Espanya lluint al balcó de l'Ajuntament de Tavernes.

Ahir era un dia de celebració nacional en un any històric en el qual el nacionalisme pretén trencar la unitat d'Espanya. Però no ho va parèixer. La bandera d'Espanya no va lluir al balcó de l'Ajuntament de Tavernes com sí que ho ha fet baix este govern de Compromís i en diverses ocassions la bandera republicana, una bandera inconstitucional que no representa l'Estat de Dret Espanyol. De nou, Compromís ha demostrat el seu posicionament sobre la unitat d'Espanya en estos moments tan difícils per l'unitat d'Espanya. Ha privat als veïns de Tavernes de celebrar amb la bandera espanyola, la de la unitat, el dia de tots els espanyols. No obstant això, sí celebra el dia de la República penjant una bandera inconstitucional al balcó de l'Ajuntament. 

De nou, amb els símbols Compromís demostra que no governa per a tots.

Este tweet de 2014 deixa molt clar de quin costat està i perquè no veiem la bandera d'Espanya al balcó de l'Ajuntament per celebrar la festa de tots els espanyols: 

Jordi Juan: "Digueu-me agosarat però des del punt de vista nacional, i sols des d'eixa vessant, Pujol continua essent un referent per a mi". Més clar, aigua...8 comentaris:

 1. Si le hubieran autorizado a Jorge Juan poner la cuatribarrada, la republicana,o la gay, seguro que si que la hubiera puesto.
  Es una lastima que el PATATERO de Compromis el suecano Baldovi, no se haya enterado de esto, ya que tal vez en el Congreso de los Diputados, habría nombrado también la Patata de Tavernes.
  Que mal debe estar pasándolo estos días el Jorge Juan, lo que ha sido raro es no haberlo visto ni a el ni a su camarilla estos días en Cataluña.
  El Jorge Juan hará historia en Tavernes porque mas tarde o muy temprano el balcón del Ayuntamiento de Tavernes lucirá el día de la Hispanidad y otras fechas la BANDERA DE ESPAÑA, defendida por todos los que nos sentimos Españoles.
  Se sabe de antemano que si Jorge Juan ve lucir la bandera de España, le va a sentar mal, que piense que también hay gente que las Gambas les sientan mal.
  ¡¡¡ VIVA ESPAÑA Y LOS QUE NOS CONSIDERAMOS ESPAÑOLES!!!

  ResponElimina
 2. No hi ha cap twit més recent??

  ResponElimina
 3. Este Sr. no sa adonat que no es l amo del poble, els partits de l oposicio tenen el mateix dret de demanar la bandera que vulguen, han sigut elegist per una part del poble i per tant tenen dret a posar en la balconada la bandera que vulguen Sr. Aixo es democracia, sap que vol dir Aixo?

  ResponElimina
 4. Por favor, a. Mi que me lo expliquen.. Unos Srs que llaman corruptos a los del PP y quieren cargárselos a toda costa! Y estos Srs. mismos son los que quieren como referente al Sr Puchol? Por favor, el corrupto más corrupto de todos! Cuanta incongruencia, como puede ir un país con esta gente?

  ResponElimina
 5. L'altre dia em vaig quedar al·lucinant! ! Un amic em diu jo he votat a Compromís i no sóc independentista. I jo li dic que no saps que Compromís no es que estiga a favor de la independència de Catalunya sinò que a més a més és partidari dels Països Catalans amb la Comunitat i Mallorca incluides? I no s ho creia!! Ara ací ho veu molt clar quan li ho he enviat....

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pregunta-li al teu amic quantes vegades ha defés JJ l'unitat d'Espanya o s'ha penjat una bandera espanyola i aixina ho vora. Cap!

   Elimina
 6. Tindrem en compte aquest tweet per a properes el-leccions, no vull en l'alcaldía algú que te de referent al Pujol... Què voldrà fer igual que ell?

  ResponElimina
 7. En Tavernes per al señor alcalde no som espanyols pero si que som tots gays per aixo va penjar la bandera gay.
  poc a poc tornaran les banderes victorioses.
  VIVA ESPAÑA

  ResponElimina

Escriu el teu comentari