Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 20 d’octubre de 2017

Dos accidents en un mes en l'accés oest a TavernesUn nou accident al quilòmetre 4 de la CV-50 al terme de Tavernes de la Valldigna evidència el perill que té aquesta concorreguda via, també coneguda com la carretera Tavernes-Llíria. Dos turismes van xocar frontalment a les 23.30 hores de dilluns en aquest punt en el qual també el passat 14 de setembre hi va haver un accident de similars característiques.

En aquesta ocasió hi va haver ferits de consideració, tot i que no ha transcendit el nombre exacte d'ocupants dels turismes que van ser atesos pels serveis sanitaris. Els dos cotxes van topar frontalment a un centenar de metres de l'entrada al nucli urbà valler. Un dels turismes va quedar al mig de la calçada amb la part davantera totalment destrossada, mentre que l'altre vehicle va caure per un petit terraplè de gairebé dos metres que hi ha al costat de la carretera. La CV-50 va quedar tallada alguns minuts però no es van produir retencions importants. Efectius de Policia Local i Guàrdia Civil es van ocupar de l'ordenació del trànsit.

El xoc va resultar molt aparatós i es va produir just en una zona amb gran incidència d'accidents. Aquesta via suporta un elevat trànsit que afecta el nucli urbà de Tavernes. A més, hi ha nombrosos camins rurals que connecten amb la CV-50 i el traçat presenta alguns revolts molt tancats.

Font i foto: Las Provincias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari