Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 20 d’octubre de 2017

El Partit Popular critica que Compromís utilitze diners públics per a fer mítings independentistes

El Partit Popular va manifestar en el passat ple la seua disconformitat pel que va passar l’últim dia de festes al passeig, on vàrem assistir perplexos a l’actuació del cantautor Pau Alabajos.

En l’actuació va fer clares referències a l’independentisme de Catalunya al mateix temps de clares referències en contra dels cossos de seguretat nacional.

“El Partit Popular veu este acte innecessari i més encara en les festes on ha de prevaldre la concòrdia i la unitat de tot el poble de Tavernes”, comenta el regidor popular, Salvador Sansaloni.

El regidor Sansaloni vol fer patent que creiem que la música en valencià “és un valor que tenim i hem de promoure però no utilitzant estos actes com a propaganda política. Este cantautor ja ha actuat a Tavernes en diverses ocasions, per tant, creiem des del Partit Popular que hi ha altres cantautors valencians que també podrien actuar a Tavernes i conéixer així distints estils musicals”.

Pau Alabajos, a més de cantautor, és portaveu de Compromís a l’ajuntament de Torrent i esta setmana la CUP (l’extrema esquerra de Catalunya), ha publicat un vídeo on ell posa veu i anima a les revoltes populars contra la unitat d’Espanya. Ací vos deixem el vídeo que referenciem.

Defensem el resultat del referèndum. República Catalana, Per canviar-ho tot. #BenvingudaRepública:“Vull deixar clar que, com a seguidor de la música en valencià, crec que s’està fent més mal que bé amb actuacions partidistes. A més crec que la música en valencià ha de ser global de la nostra cultura i que incloga a tot el poble valencià i no solament a una part”, valora Sansaloni.

2 comentaris:

 1. Estos antes se llamaban el Bloc, tuvieron que inventar otro nombre porque el bloc o cuadernillo se había agotado de tanta mentira que habían que habían contado y escrito en ese bloc, como que los catalatales son los que conquistaron el Reino de Valencia.
  Ahora se llaman compromis, y el único compromis que se ve donde están ellos, es uno sacando marcas de patatas,y los otros montando una historia detrás de otra.
  Quizás dentro de poco sigamos decir que en la Cueva del Bolomor ya habitaba, Dios sabe cuantos años antes de Cristo, un rey catalán.
  Esta demostrado que donde están ellos los compromisarios se asemeja a la ciudad del circo.

  ResponElimina
 2. Només faltava eixe dia que tragueren les estelades. Estaban en su salsa los de CUPromís.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari