Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 16 d’octubre de 2017

El Partit Popular de Tavernes denúncia que Compromís discrimine la bandera espanyola mentre "presumeix" de bandera republicana


La portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares, ha denunciat que l'alcalde i diputat de Compromís "discrimine la bandera espanyola mentre presumeix de bandera republicana".

Així, ha recordat que el PP va sol·licitar en l'últim ple que el govern de Compromís desplegués la bandera espanyola al balcó de l'Ajuntament per celebrar el 12 d'octubre, una celebració que "este any és molt més important per l'intent de ruptura de l'Estat Espanyol al que ho està sotmetent el secessionisme català de la CUP i Puigdemont ".

Tot i això, segons ha denunciat, el Govern de Compromís "no ho va fer a pesar de què en diferents ocasions ha penjat del balcó de l'Ajuntament la bandera republicana".

"Amb estos actes l'alcalde de Compromís i el seu Govern es delaten. Demostren que no governen per a tots per igual. La falta de coherència torna a ser una realitat en este Ajuntament des que està Compromís ", comenta la portaveu popular Eva Palomares.

"Ens agradaria saber què pensa Mònica Oltra que el seu alcalde i diputat penge banderes republicanes al balcó de l'Ajuntament però rebutge celebrar el dia nacional amb la bandera de tots els espanyols lluint al balcó de l'ajuntament en un any precisament en què el secessionisme intenta dilapidar la unió a Espanya ", ha assenyalat.

FONT: PPVAL

5 comentaris:

 1. Lo mas extraño de ayer domingo 15-10-2017, es que Jorge Juan y sus cotorras no fueran a Barcelona a celebra el aniversario de Luis Companys, Jorge Juan ha sido unvulucrado siempre en la República y en el catalán, por eso que sus ideas sean dificiles de cambiar.
  Lo de las gambas en el Pegoli si es nuevo para el, de ahí que se hiciera la foto comiendo gambas,
  Mónica Oltra es de las mimas ideas que Jorge Juan, por lo tanto no hará caso a que ponga la bandera republicana como la hay en el balcón del Ayuntamiento.
  Esto es un Circo, llenaron a Tavernes de ilusión, cambiaron de llamarse Bloc a Compromis, y el único compromiso que llevan entre manos es hacer un empastre tras otro.

  ResponElimina
 2. Respostes
  1. Este que preguntas ? Qui es eixe? es alguien nacido en Tavernes de la Valldigna, pueblo de la Comunidad Valenciana (ESPAÑA ) fanático total de Cataluña, por eso tanta afición a las GAMBAS RAYADAS, ya que es amante de la cuatribarrada.
   Al buen entendedor pocas mas palabras le deben hacer falta

   Elimina
 3. Perdona, el únic compromis que tenen estos com be diu el seu nom, es col.locar als seus ben col.locats, con per exemple la empresa de Chofre que munta tots els saraos que pot en tal de cobrar i que no funcione, aixo ja no es culpa d ell! el germanet de Llum que entre xespa artificial i columpis, per cert, postats sense trellat en tots els parcs del poble i platja, etc... Ja no fa falta res mes al poble, ni buscar formules x veure de quina manera es crea treball al poble Aixo, no interessa.

  ResponElimina
 4. Este poble es un mesinfot, ni moviment per reclamar que l ajuntament penje la bandera espanyola a la seua balconada, encara fan poc estos de Compromis! En este poble som tots geis i republicans, aixo es el que vol l ajuntament i com el poble no es manifesta doncs, aixi queda. Els de Compromis coneixen perfectament que sols el PP es el que reclama les coses i sap tambe molt be que este poble no s ha de molestar en res, doncs, fan el que volen.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari