Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 d’octubre de 2017

El Partit Popular de Tavernes trasllada a l'alcalde i diputat Jordi Juan la urgència dels pares de comptar amb un professor de religió en el Jaume II el Just


El curs escolar va començar el passat 11 de setembre i els alumnes i alumnes de l'IES Jaume II que van triar l'assignatura de religió estan sense professor i, segons va dir la direcció del centre als pares i mares, no se sap quan va a enviar la Conselleria d'Educació al docent amb el perjudici que açò suposa per als alumnes que van triar esta assignatura optativa.

L'Institut Jaume II el Just ara mateix segueix sense tenir professor de religió. No obstant açò, i a pesar que el Govern de Compromís és coneixedor d'esta situació, “l'alcalde Jordi Juan no va voler donar resposta ni informar al Partit Popular sobre quan es resoldria aquest problema en les aules del Jaume quan li preguntem el passat ple. Pel que li exigim una resposta immediata ja que de perllongar-se podria comportar problemes acadèmics en els alumnes a final de curs per no tenir nota completa d'una de les assignatures”, comenta la portaveu popular, Eva Palomares.


“La situació pot complicar-se si la Conselleria no envia un professor de religió. Està en joc el resultat acadèmic dels alumnes que van triar esta assignatura en el Jaume II i des del Partit Popular sol·licitem una ràpida solució”, comenta Palomares. Per este motiu la portaveu popular va sol·licitar el passat ple al Govern de Compromís i especialment al senyor Jordi Juan, alcalde, diputat autonòmic i membre de la Comissió d'Educació de les Corts, que feren les gestions oportunes perquè s'inicien immediatament les classes de l'assignatura de Religió en l'IES Jaime II el Just i se solucione la situació d'incertesa en la qual es troben un gran nombre alumnes que van triar esta assignatura.

5 comentaris:

 1. Los actores que tiene el Circo de Compromis en Tavernes no son creyentes, por lo tanto los temas de religión les importa una hanegada y media de pepinos.
  Solamente apoyan la religión si figuran en ella, es decir ir a las Procesiones, bodas que se comenten y cosas similares siempre que figuren, de lo contrario, como si la tierra se los hubiera tragado.
  Encima si se les aprieta un poco recordándoles que no hay profesor de religión, lo primero que ronda por su cabeza es EL BEATO ESTE, así que paciencia que todo lo que sea para el bien del pueblo no se va a conseguir gobernando estos compromisarios ya que su interés es el propio suyo.

  ResponElimina
 2. Parece mentira con las relaciones que debe tener el Jordi Joan, por el cargo que cobra, que no se haya preocupado por este tema.
  Tiene mano dentro de consellerias, tal vez algún día haya ido de Gambas con quien este al frente de la Conselleria de Educación, o tal vez con Obispos, pues, también tenia o tiene buenas relaciones.
  Le costaría mucho preocuparse de forzar un poco la rosca de cara estos conocidos suyos y pedir un Profesor de Religión para el pueblo, que gracias a los engaños que les hizo pintándolo todo de rosa, ha conseguido el sueldo que tiene, y lo poco que le importa hoy en dia lo que pasa y deja de pasar en Tavenes.

  ResponElimina
 3. Si a estos de Compromis no els preocupa que l institut Jaume II el Just caiga de vell els va a importar que la Conselleria d Educacio, dirigida per un dels d ells que en cuant a la assignatura de religió no te ninguna admiración, li dona igual que tinguen els alumnes o no Religió, ells prefereixen que no la tinguen i els import no res que als pares els preocupe este tema. Aixo voldrien ells que la llevaren! Si fora la assignatura de Valencia, otro gallo cantaría!

  ResponElimina
 4. Qui vullga religió que se la pague. LA RELIGIÓ NO TE CABUDA A UNA EDUCACIÓ PÚBLICA, MODERNA I DE QÜALITAT. I molt menys en un pais laic. Madrilenyets que es passen pel forro (o no) la constitució, depen del que els interesse.

  ResponElimina
 5. De segur que ixe de les 11:02 es de l equip que malament ens governa a tavernes. Tots uns dictadors que volen portar-nos a les seues creences a mes de molt sabut, com tots ells! La assignatura de religió sempre ha sigut una opción perque puga ser triada lliurement, com voste diu som un país laic i per ixe motiu no es obligada pero hi ha molta gent creiient i aixo s ha de respetar, encara que voste no sapiga masa d este terme, RESPETAR! Aixo hauria de passar el mateix en l assignatura de Valencia, este es un país castella i no Valencia per tant, s hauria de impartir en castella i la assignatura de Valencia ser triada lliurement i no obligadament, a que Aixo ja no li agrada? Son uns llobs amb pell de borrego.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari