Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 d’octubre de 2017

El Partit Popular demana que s'aplique una bonificació del 85% a tots els guals per igual i a totes les empreses de Tavernes

El Govern de Compromís ha comptat amb els vots a favor del Partit Popular de Tavernes per a bonificar únicament el primer dels guals que sol·licite una empresa dels polígons industrials de Tavernes però els populars han sol·licitat que la iniciativa siga més ambiciosa. “Entenem que és una mesura que afavoreix a les empreses però, tal com sol·licitem en el pas ple, s'ha quedat curta i seria convenient que s'ampliara”, comenta la portaveu popular Eva Palomares.

Per al Grup Popular del consistori el Govern de Compromís s'ha quedat curt amb esta tímida millora. Seria convenient que la bonificació del 85% s'aplicara, no únicament al primer gual que contracte una empresa, sinó a TOTS els que tinga, sempre que el gual siga per a una entrada que està generant una activitat econòmica. “La majoria d'empreses del polígon ja tenen el gual contractat i contractarien més si s'aplicara eixa bonificació a la resta de guals”, explica la portaveu popular. 

D'altra banda, amb esta mesura no ha escoltat les necessitats dels altres empresaris del casc urbà als quals també els vindria bé aquest descompte, ja que alguns d'ells s'han llevat el gual per no poder suportar els seus costos. “Entenem que la bonificació hauria d'aplicar-se a totes les empreses de Tavernes, perquè, al cap i a la fi estan generant negoci i llocs de treball”, considera Palomares.

2 comentaris:

 1. Hola, bon dia. Aneu a comentar la notícia que ha ixit hui al levante?
  http://www.levante-emv.com/safor/2017/10/18/fiscalia-pide-5-anos-prision/1629335.html

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja tens la resposta impacient!!! No veus que es publiquen a les 9?

   Elimina

Escriu el teu comentari