Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 10 d’octubre de 2017

El PP de Tavernes vol que es pose la bandera d'Espanya al balcó de l'Ajuntament

El PP va demanar en el passat ple que en commemoració del 12 d'Octubre, dia de la Festa Nacional, es col·loque la bandera d'Espanya al balcó del nostre Ajuntament. 

Eva Palomares, portaveu del PP, va dir "Este és un fet important estos dies en els quals Catalunya vol trencar la unitat d'Espanya i estos simbols son molt importants"

Compromís no va contestar a la petició del PP en el ple. Compromís ens té acostumats a col·locar tot tipus de banderes i cartells al balcó del nostre Ajuntament pel que no hauria d'haver cap problema en què es col·locara la bandera de tots els espanyols al balcó de l'Ajuntament.

Esperem que el senyor Jordi Juan, Alcalde de Tavernes de la Valldigna, atenga la petició de Partit Popular i pose una gran bandera d'Espanya al balcó del nostre Ajuntament en el Dia de la Festa Nacional.


6 comentaris:

 1. El Jorge Juan y toda su camarilla, es publico y notorio que son catalanistas puros, a lo mismo que el Baldovi de Sueca como la Mónica Oltra.
  Saben hacer el circo donde les conviene, si se les reclama una bandera de España bajan la cabeza o se desentienden y luego van comentando estos fachas.
  ¿ Porque toda esta tribu que reniega de la BANDERA ESPAÑOLA, en vez de montar partidos aqui, no montan su circo en Cataluña?
  Jorge Juan sepas que tanto que aprecias lo catalán, las gambas que te comes en el PEDOLI, son de la subasta de Denia, pidelas a la próxima que vayas que sean catalanas y veras donde te mandan.
  Los que no somos extremistas amamos lo español, así que Tavenes se merece la BANDERA DE ESPAÑA en su balcón.

  ResponElimina
 2. Som espanyols i volem la bandera en el dia de la nostra festa. Molt correcte.

  ResponElimina
 3. Si Sr. jo vaig veure el ple i la petición de PP que es posara la bandera a la balconada de l Ajuntament el día 12 d octubre el Sr. Alcalde va inclinar el cap com que no l interessava la peticio. Aco es algo que no deuriem deixar passar el poble en quant ens penja totes les banderes que li venen en gana com son la de l orgullo gey i la republicana, no se jo a quin Sant ens penja ixes banderes i no la d Espanya que es la nostra patria.

  ResponElimina
 4. La republicana sí la pengen si!

  ResponElimina
 5. Una peticio molt sensata la de voler que engalanen la balconada de l ajuntament en la bandera del nostre país i deixar-se de tanta tonteria, i dic jo, la gent d este poble es gei i republicana? Doncs, quins collons pentjar ixes banderes i no la d Espanya que es la nostra nació!

  ResponElimina
 6. Qui recolce al orgull gei i als republicans, que penge les banderes a la balconad de sa casa. La casa del poble sols es poden penjar les banderes oficiales que son; la nacional, la de la comunitat i la europea.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari