Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 d’octubre de 2017

El PP denuncia que Compromís "li dóna carpetada a la depuradora i condemna el futur del municipi"


El PP de Tavernes ha denunciat que l'Alcalde de Compromís, Jordi Juan, "li ha donat carpetada" al futur de la localitat després que s'haja negat, per tercera vegada en les Corts, a desbloquejar la depuradora que "asseguraria el desenvolupament econòmic, social i turístic del municipi".

Així ho ha denunciat la portaveu de la localitat, Eva Palomares, qui ha criticat que en el Ple de debat de Política General, Compromís i el PSPV votaren en contra d'una proposta del PP per a desbloquejar el projecte perquè Tavernes de la Valldigna puga mirar al futur amb garanties. "Li pot més la seua animadversió política que el futur dels ciutadans de Tavernes", ha denunciat.

Palomares ha recordat que esta és la tercera ocasió en la qual l'alcalde i diputat dels Corts vota en contra d'un projecte que rellançarà el municipi, ja que Jordi Juan, també va votar amb la resta del seu grup i socis de Govern "en contra de Tavernes, en tombar una esmena del PP per a incloure 3 milions en els Pressupostos de la Generalitat (PGV) de 2017 per a construir la depuradora".

Sobre este tema ha assenyalat que el PP seguirà reivindicant la urgent execució d'una obra vital per al desenvolupament del municipi i del Sector 17 Marenys de la Platja de Tavernes.

En este sentit ha recordat que va ser el PP el que va impulsar des del seu govern en l'Ajuntament de Tavernes la construcció de la Depuradora amb la finalitat de donar servei a esta platja facilitant el tractament de les aigües residuals de manera eficient i sostenible.

"Va ser el PP el que ho va proposar i va programar les expropiacions necessàries, consignat una partida pressupostària a este efecte, però va anar el govern local de Compromís, el que ho va guardar en un caixó durant sis anys, per a després votar en contra". Així, ha afegit que "ha hagut de ser de nou el PP el que ho traga dels caixons i ho porte a les Corts, però a Compromís no li interessa que Tavernes cresca".

Sobre este tema, ha assenyalat que la depuradora pot impulsar el desenvolupament futur de Tavernes de la Valldigna, però "si no es construeix en els pròxims cinc anys, el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (PATIVEL) entrarà en acció i tota esta zona desapareixerà tal com està concebuda".

Font: El Periòdic

1 comentari:

  1. Definitivamente, este govern que tenim li importa no res les necesitats del poble, evidentment (frase que repeteixen tots ells amb molta asuiditat) Aixo d aprofitar que tenim al alcalde en les Corts, aixo no toca, EVIDENTMENT toca tocar les boletes a la gent del poble, estos no entenen res! Impresionant tot l equip de govern que tenim

    ResponElimina

Escriu el teu comentari