Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 12 d’octubre de 2017

IV BTT de la Falla Cambro by Alpesa

IV BTT FALLA CAMBRO by ALPESA! 

La comissió de la Falla Cambro, per quart any consecutiu i amb gran èxit de participació i organització en els anys anteriors, presenta la IV BTT Cambro by Alpesa, el recorregut de la qual passarà per les muntanyes i termes de l'entorn de la població, i transcorrerà per sengles perfectes per a la pràctica de bicicleta de muntanya i gaudi de la natura. 

Seran 40 km de longitud aproximada i 800 m de desnivell positiu.
La sortida es farà a les 9:00h del 29 d'octubre, des de la zona del poliesportiu del Vergeret, concretament des del pavelló multiusos. 
Posteriorment transcorrerà per les zones del Mirador, on es realitzaran circuits interiors tècnics, tot seguit travessarem la zona del Masalari, fins arribar a la zona nova d'ampliació del circuit d'enguany; concretament la que està situada a l'Alcudiola. En tornarem passant de nou per zona Masalari, Sant Llorens i arribarem a la zona del Mur on es realitzarà un circuit molt tècnic però que a la vegada és adequat per al nivell de qualsevol ciclista aficionat. Per acabar la volta trascorrerà per la zona semiurbana del poble fins arribar a la meta.

L'organització compta amb un ampli dispositiu perquè la prova transcórrega de manera perfecta d'entre els quals destaquem els vehicles sanitaris i cotxe escombra que estarà a disposició exclusiva del participants de la prova. Tota la informació necessària perquè l'esdeveniment transcórrega de manera satisfactòria, amb normalitat i total seguretat per als participants estarà sisponible a la zona de sortida / arribada, transcórrega amb total normalitat i seguretat. 
Es disposarà de controls de cruïlles i al llarg del recorregut d'operaris de l'organització per a senyalització i control del trànsit obert.

Tots els participants obtindran un detall per la participació a la prova, a més se sortejaran entre tots els participants diferents regals.

L'organització tindrà un punt d'avituallament de beguda en el transcurs de la prova així com diferents begudes i sòlids a la zona de sortida/meta per a tots els participants per gentilesa de l'organització. 
També hi haurà servei de barra per a acompanyants.

#IVBTTCAMBROBYALPESA #BTT #ESPORT #FALLACAMBRO #LAVALLDIGNA #BICICLETA #TAVERNESDEVALLDIGNA #VALLDIGNA #ALPESA #SLTSPORT 

Les inscripcions de la Marcha IV BTT Cambro by Alpesa les pots fer entrant en aquest enllaç:

http://www.sltsport.com/eventos/iv-btt-cambro-by-alpesa/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari