Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 23 d’octubre de 2017

La cova del Bolomor viatjarà a la prehistòria per un dia

El dia 28 d’octubre, els visitants del jaciment arqueològic podran descobrir l’origen del foc, fer tallers, tirar amb arc i assistir a concerts, entre altres activitats.

La cova del Bolomor de Tavernes acull el dissabte dia 28 d’octubre “La festa de la prehistòria”. Es tracta d’una jornada plena de tallers que descobriran els orígens dels nostres avantpassats i el jaciment prehistòric valencià de Bolomor, un dels més importants a escala europea.
Serà un dia carregat d’activitats per a tota la família, que començaran a les 11 del matí amb tallers i demostracions de talla lítica, de foc, tir amb arc, art prehistòric i molt més, que es duran a terme en el pàrquing de la cova.
La música també tindrà el seu lloc amb els concerts del grup valencià Verdcel i el burgalés Neonymus. Entre altres activitats, hi haurà biblioteca infantil i, de vesprada, en la carpa que s’instal·larà en el pàrquing, es farà la presentació del vídeo de promoció turística de Bolomor.
Destaca també la visita nocturna al jaciment en què es recrea un campament neandertal amb elements decoratius, so, imatges i escenes, així com una observació astronòmica.
L’Ajuntament de Tavernes habilitarà un espai per a dinar i sopar, on els visitants podran portar el menjar o degustar el menú neandertal que es prepararà allí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari