Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 10 d’octubre de 2017

La mala previsió obliga a Tavernes a duplicar el cost de la plaça del Moro

Hem vist a la premsa que el govern suma 23.000 euros als 30.000 ja previstos per acabar l'esplanada, que requerirà set mesos en lloc d'un com es va calcular. 

El govern de Compromís destinarà 23.000 euros més per reurbanitzar la Plaça del Rei Ben Fahd Abdelaziz, coneguda popularment com la plaça del Moro a la platja vallera. En principi aquesta actuació contemplava un pressupost de 30.000 euros, però ara se li ha dotat de gairebé el doble d'aquest import per poder acabar la remodelació d'aquesta esplanada. Des de l'executiu reconeixien que no s'havia actuat segons el que s'havia planificat en un principi. El mateix alcalde, Jordi Juan, indicava que el projecte inicial no s'assembla als treballs que s'han realitzat, és a dir, una mala previsió inicial. A més del desfasament pressupostari, les obres també s'han dilatat en el temps més del previst. A l'abril es va barrar la plaça, per iniciar les obres al maig amb l'expectativa de acabar-les al juny. No va ser així i els treballs encara segueixen en marxa a l'espera de poder-se acabar en les pròximes setmanes. 

L'edil marcava els motius d'aquest retard i del sobrecost argumentant que es volia remodelar sobre la base que hi havia a la plaça, però que van advertir «que era necessari un altre tipus d'obra. Estàvem entre acabar una actuació de 30.000 euros com estava planificada i que no es quedés bé, o veure si valia la pena ampliar-la amb el Fons de Cooperació Municipal ». Des del PSPV van acusar l'executiu de Compromís d'improvisar i van destacar que les obres de la plaça del Moro han ocasionat greus molèsties al veïnat durant l'estiu. El portaveu socialista, Víctor Borràs, va culpar als nacionalistes de fer obres a la costa durant l'estiu i de no tenir una bona planificació. Un més més de treballs Al final s'invertiran 53.000 euros en la Plaça del Rei Ben Fahd, i el que estava previst acabar en un mes s'ha dilatat durant cinc mesos mentre segueixen les obres. 

La reforma de la plaça preveu noves zones enjardinades i un parc infantil que substitueix el qual antigament hi havia. El punt que contenia la modificació de crèdit de 23.000 euros més per a les obres va ser aprovat amb els vots del Compromís i EUPV. PP i PSPV es van abstenir. 

Font: las provincias

2 comentaris:

 1. Tenia entendido que el Jorge Juan era Licenciado en Matemáticas, pero se ve que no le han pasado bien los numeros.
  Si hubiera hecho el presupuesto el Chofre, se entendería,sobraría dinero.
  Les viene grande las chaqueta a todos estos de compromis, no hay obra donde no hayan metido la pata y llevan a Tavernes a la deriva.
  Paciencia que el Circo no ha terminado todavía su función, tengan los bolsillos llenos que se los vaciaran con sus errores, y se quedaran tan campantes, pensando que día se van de mariscada.

  ResponElimina
 2. Cuanta irresponsabilitat, i estos son els que volen arreglar el poble!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari