Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 d’octubre de 2017

L'ajuntament de Tavernes planeja ocupar terrenys del sector 13 per impulsar el col.lector després de sis anys de retard

Hem vist a la premsa que l'Ajuntament de Tavernes planeja adquirir terrenys a la platja per impulsar el col·lector d'aigües de la platja, una iniciativa que arriba sis anys d'espera. En aquests moment, van assegurar des del govern s'estan fent les gestions per obtenir les parcel·les en el sector 13, per on discorrerà la ronda de la platja, un vial paral·lel a Blasco Ibáñez que millorarà el trànsit. 

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha indicat que estan en marxa les gestions per obtenir els terrenys, s'ha introduït la figura de l'ocupació directa, un procediment que reconeix un aprofitament urbanístic per als propietaris dels terrenys, que s'inscriu en el registre de la propietat i que ofereix totes les garanties », va afegir. Així, es permet l'ocupació directa dels terrenys del sector 13, que implica que les parcel·les passen a ser de titularitat municipal i es compense als propietaris amb una reserva de sòl urbanitzable. Una vegada que es dispose dels terrenys, es podrà aprovar el projecte d'aquestes obres.

El que hi ha previst fins al moment és construir un vial paral·lel al carrer Blasco Ibáñez que una l'avinguda de la Marina i la Goleta. D'aquesta manera s'aconseguirà descongestionar el trànsit de la platja i es crearan més zones d'aparcament. A més, s'evitarà aixecar tot el carrer de Blasco Ibáñez, que era per on estaven previstes les obres del col·lector en l'anterior projecte. En una segona fase es connectarà al col·lector, a través d'un filtre verd, amb la Sèquia Mare per aprofitar l'aigua de pluja per regar. En total, seran 3,5 milions d'euros, que representen «una millora important en el nucli urbà de la platja», va concloure l'alcalde de Tavernes.

Font: las provincias

1 comentari:

  1. Esperamos que estos 3.500.000€ este revisado por Chofre, porque si lo ha revisado el matatico Jorge Juan, porque tal vez de aquí 50 años no se hayan podido terminar las obras por falta de liquidez.
    Se ve que las cambas hacen ver mal los números, por eso tanto fallo en presupuestos.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari