Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 14 d’octubre de 2017

L'executiu de Tavernes 'punxa' amb la ràdio municipal

Després de poc més de cinc mesos d'emissions de la ràdio municipal de Tavernes de la Valldigna, l'executiu de Compromís ha optat per la gestió indirecta de l'emissora, el que suposa que la gestió diària d'este mitjà de comunicació municipal tornarà a eixir a licitació i passarà a dependre d'una empresa privada.

D'esta manera, la ràdio municipal, concebuda com fins ara, no acabarà l'any de licitació que s'havia plantejat en els seus inicis quan es va decidir obrir l'emissora.

El govern nacionalista manté que en la licitació inicial es contemplava la possibilitat de fer una gestió indirecta dins de l'any de la licitació. L'executiu assegura que ara la llei permet externalitzar la gestió i així ho pretenen fer en els pròxims mesos.

La intenció va ser comunicada fa unes setmanes als grups de l'oposició, tot i que estos no veuen molt clara la decisió presa per l'executiu.

Des del PSPV van demanar informes sobre el motiu què ha derivat el canvi de la gestió. Mentrestant, els populars tampoc van entendre per què canviar un servei que en teoria és a cost zero. Van demanar explicacions, però per ara la resolució que ha pres el govern no els convenç, encara que el canvi es realitzarà en ser una decisió política de l'executiu que presideix Jordi Juan. Pel que sembla, la concessió a cost zero erosiona les possibilitats de viabilitat del projecte abanderat per Compromís, per això un rescat de l'emissora permetrà liquidar la publicitat pendent i promoure un nou concurs per a la gestió indirecta.

La primera licitació està en la via judicial i la demanda interposada per una de les empreses participants ha estat admesa a tràmit.

Amb un procés judicial en marxa, sense els nivells de penetració desitjats per la nova ràdio i sense informes concrets de perquè es va a tallar un servei que no li costa diners al consistori, s'entreveu el panorama d'una nova licitació. La creació d'una emissora municipal per Tavernes i tota la Valldigna va ser una aposta de l'executiu local en la campanya electoral de 2015, però amb prou feines ha resistit cinc mesos des que va començar les seves emissions.

3 comentaris:

 1. Desde quan obrir una radio te cost 0? Ara que la volen pasarla algún amiguet que s'enduga els beneficit?

  ResponElimina
 2. Con esto demuestra que detrás de una estos de Compromis hacen otra.
  Habrá que comunicárselo esto al Baldovi de Sueca para que ponga variedad a otra patata.
  Si lo que hacen estos de Compromis aqui en Tavernes, llegara a programas como AL ROJO VIVO o LAS MAÑANAS DE CUATRO, seria garantizado que a Jorge Juan y su equipo los contrataban en muchas poblaciones de España, para que representaran la comedia que llevan entre manos , y con un éxito superior a las actuaciones de la Banda del Empastre.

  ResponElimina
 3. Tot el que toquen tot fa aigua.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari