Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 d’octubre de 2017

L'obra de la Placeta del Rei Moro costará un 76% més del previst

Ni un 10% ni un 20%. Compromís va dir en el ple que l'eterna obra de la Placeta del Rei Moro de la Platja ens va a costar un 76% més del que ells havien calculat.Esta obra va ser valorada i adjudicada a principi d’any per 30.000 euros i ara al cap de més de 6 mesos del seu inici ens diu Compromís que el seu cost no estava ben calculat, que s'havien equivocat i que falten 23.000 euros més per acabar-la. El resultat és que esta obra ens costarà 53.000 euros si no hi ha més sorpreses d'última hora.

Per Pasqua van tancar la placeta, a l'estiu van començar les obres, han estat tot l'estiu molestant veïns, veïnes i turistes de la zona i “lo que te rondaré morena” morena perquè les obres encara no han acabat i, el que és més trist, no sabem quan acabaran .

En tot l'estiu no s'ha pogut acabar l’obra de la Placeta del Rei Moro de la Platja. Les obres han anat molt lentes, ara están parades i ja sabem el motiu. Compromís havia adjudicat les obres per 30.000 euros i els diners s'han acabat. Ara Compromís ha aprovat posar altres 23.000 euros (un 76% més) perquè les obres puguen continuar.

Estem davant d'una altra mostra de la forma de governar de Compromís que s'equivoca calculant el cost de les obres i les fa eternes. Quina serà la pròxima?

3 comentaris:

 1. Esta plaça no s'acabarà mai. Pareix la Sagrada Familia de Barcelona.

  ResponElimina
 2. Suelen decir que las Matemáticas no fallan, pero a estos COMPROMISARIOS, aqui en Tavernes es todo lo contrario, no aciertan una ni por casualidad, y eso que el alcalde es matemático.
  Antiguamente era muy reconocida por casi toda España la Banda del Empastre, ya ha desaparecida, y en, Tavernes ahora ha salido otra, cosa que hacen estos de Compromis, empastre garantizado en, Tavernes, menos las gambas que ya se las sacan hechas.

  ResponElimina
 3. Quina forma de gastar sense trellat, feia falta canviar tots els parcs infantils ? Jo crec que el que feia mes falta es donar ixes concessions algu de Compromis i aixi que es col.loque!. Quin sin vivir tenen estes persones, almenys tingueren gust, no hi ha ningún que valga la pena, o está muntat tot per xiquets menudets o tot per xiquets grands, no s han molestant en fer un barretjaet xq tots purguen jugar e la mateixa zona sense tindrer que desplazar-se.
  Él teu fill de 3 anys, quan este acabe de columpiar-se anar a la zona de 6 anys xq el xiquet mayor puga tambe disfrutar. Molt mal distribuit, el ministre que ha dissenyat sols pensava en omplir la butxaca i res mes, per supost que no pensaba en les necesitats de qui anava a utilitzar les zones.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari