Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 21 d’octubre de 2017

Pixarraes al carrer Sant Joan BaptistaEls veïns del carrer Sant Joan Baptista estan calentets amb la passivitat del govern de Compromís de Tavernes i la veritat és que tenen tota la raó del món.

Resulta ser que els veïns creuen que hi ha un graciós o graciosa que tira els seus orins al carrer i els veïns ja estan farts de suportar aquesta pudor tan desagradable sense que l'Ajuntament done cap solució.

Els veïns diuen que ja ho han denunciat moltes vegades en l'Ajuntament però l'alcalde no posa solució.

A que espera l'Alcalde Jordi Juan, de Compromís, per solucionar aquest problema dels veïns del carrer Sant Joan Baptista? Tan difícil és solucionar això? Per que no passen tots els dies a netejar amb la cuba fins que troben al graciós o graciosa que té la coxina costum de tirar l'orina al carrer? On està la Policia Local dirigida per Compromís?

"Això no passaria si l'alcalde visquera en este carrer en lloc de viure a València" comenten alguns veïns mentre reclamen una solució immediata a Jordi Juan.

Al carrer Sant Joan Baptista no es pot estar. A vegades dóna ganes de vomitar i hi ha temor per les infeccions que aquesta insalubritat i falta d'higiene al carrer puguen afectar els veïns de la zona.

2 comentaris:

 1. Esto es normal donde gobiernan los de Compromis, les viene la camisa tan grande que no saben encontrarar el ojal para abrocharla.
  Esto que sucede en la calle de San Juan Bautista, si volviramos a tiempos atrás cuando la Policia Local, iba en bicicleta ( eso el que sabia llevarla ), hubieran terminado esto hasta incluso antes de meter las quejas.
  Aquello era gobernar para el pueblo, por el pueblo y con el pueblo.
  Ahora con todos los medios que hay estos gobiernan para mi, para mis amiguetes, y por mis caprichos.
  ¿ Donde mandan a la Policia Local? Pues al final de paseo Colon, que allí tienen la viña y van recogiendo dinero de las multas, lo de la calle San Juan Bautista no aporta nada, no hace falta prestar atención.
  Es una lastima que lo que están tolerando y aguantando estos vecinos, no se hubiera trasladado a la puerta de las casas de estos gobernantes.
  Así que paciencia que el Circo todos los días tiene funciones.

  ResponElimina
 2. Que asco per favor!!
  I l'alcalde ho sap i no fa res.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari