Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 d’octubre de 2017

Precaució amb el lladre 'del got d'aigua' de Tavernes


Informa Las Provincias que un veí de Tavernes de la Valldigna ha estat detingut una desena de vegades acusat de perpetrar xicotets robatoris en habitatges de la localitat. Es tracta de quantitats menudes, però que generen una gran angoixa entre els que pateixen aquests furts. 

Generalment les víctimes són persones majors, i el susdit empra la mateixa manera de procedir. Truca a la porta i demana un got d'aigua amb l'excusa de prendre un medicament. Quan entren a la cuina a per l'aigua aprofita per robar allò que queda al seu abast i fugir.

La Guàrdia Civil li ha practicat una desena de detencions a aquest individu.

Ha estat posat a disposició judicial, però la justícia no és capaç de frenar les seves accions, ja que el poc temps queda en llibertat i torna a delinquir.

La setmana passada un veí del carrer Nou comentava que va veure a aquest individu trucant a casa dels seus pares. Ell arribava amb la seva mare ajudant-la a portar la compra i en arribar li va preguntar si buscava algú, al que l'individu va dir que s'havia equivocat i va marxar. 

Carteres, joies i altres objectes són algunes de les coses que fins ara han estat sostretes.

1 comentari:

  1. Aquí se demuestra la falta que hace endurecer un poco mas la ley, si este señor ha sido detenido en varias ocasiones por lo mismo, deberíamos parar en pensar los disgustos que ha ocasionado en las familias en donde ha entrado a por un simple vaso de agua.
    Se abra llevado recuerdos muy apreciados, que dichas personas ya no recuperaran, y encima los habrá malvendido para sus caprichos o placeres.
    Mano dura en estos casos y viviremos todos en paz, ya que a nadie le gustaría estar en la situación que han sufrido estas víctimas por hacer el favor de dar un vaso de agua.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari