Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 23 d’octubre de 2017

Què por!!!


És una llàstima, però ja ens estem acostumant a veure aquesta imatge de la platja. 
Així és com el govern de Compromís vol fomentar viure a la platja? Cregueu que aquesta imatge dóna seguretat i ganes de visitar-la? O pel contrari dóna una imatge d'abandó i passotisme pels problemes de la platja? Jutgeu vosaltres mateixa.

4 comentaris:

 1. Todos los días hay una actuación en el Circo de Compromis que lamentar.
  Es de muy poca vergüenza que la playa este en estas condiciones, y que en el campo del Vercheret estén las luces encendidas muchas noches hasta las tantas si haber nadie allí dentro, se ve que el motivo que las luces en Vercheret estén encendidas es para que las hormigas puedan trabajar.
  Jorge Juan y sus dicipulos no van hacer caso de cuantos temas de interés para Tavernes se les planteen, recomiendan los medicos tener precaución con las cabezas de las gambas y hasta en eso no hace caso el que tan desafortunadamente voto como alcalde de Tavernes.
  Así que paciencia que volveremos a los candiles y Carbureros en la Playa.

  ResponElimina
 2. Justificació de la pròxima privatització de l'enllumenat públic

  ResponElimina
  Respostes
  1. No pot ser posible! Tant roïns són? Deixar a gent a fosques tant de temps, fer fugir als turistes per fer patir i després ixir amb una privatització? Això seria molt fort!! Encara que de lo enrevesats que són no m'extranya

   Elimina
  2. Ells eren de municipalitzar serveis, d'alguna forma han de justificar-se ara.

   Elimina

Escriu el teu comentari