Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 d’octubre de 2017

Sense professor de Religió al Jaume II de Tavernes des de l'inici de curs


Estudiants de quart curs de Secundària i primer de Batxillerat porten sense docent des que van començar les classes el dia 11.

Els problemes a l'institut Jaume II El Just de Tavernes no són únicament d'infraestructura, tal com ha denunciat LAS PROVINCIAS, aquesta setmana. A l'actuació urgent que necessita el centre educatiu s'uneix ara l'absència del professor de Religió, ja que la Conselleria d'Educació encara no ha adjudicat la plaça.

Des que el passat 11 de setembre els alumnes començaran les classes, estan sense docent que els imparteixi aquesta matèria. Són nombrosos els alumnes afectats, ja que l'assignatura és obligatòria en els quatre cursos de Secundària, mentre que és optativa en 1r de Batxillerat.

D'aquest últim curs, són una trentena d'alumnes dels que han escollit aquesta matèria per a aquest any, i en ells radica la principal preocupació, ja que aquesta assignatura els explica per obtenir la seva nota mitjana de cara a triar estudis universitari quan els arribi el moment .

Davant aquesta situació, la direcció del centre va reunir dijous als pares dels alumnes de Batxillerat per explicar-los la situació en què es troben i coneguin de primera mà els motius de l'absència del professor. La directora, Esperança Micó, va apuntar a aquest diari que es tracta d ' «una situació que no hem tingut mai en el centre». A la cita amb les famílies, Micó va demanar tranquil·litat als pares, però els va reconèixer que «l'adjudicació dels professors de Religió és diferent a la resta de docents i tot depèn de la Generalitat».

Pares preocupats

La majoria dels pares dels alumnes afectats han manifestat la seva preocupació davant aquesta situació, tot i que des del centre asseguren que «no podem parlar de terminis perquè desconeixem el temps que pot trigar a arribar. Esperem que sigui abans de la primera avaluació ».

Els pares no entenen que «el centre ofereixi una assignatura optativa i no puguin impartir-per l'absència del professor». A més, han mostrat la seva inquietud perquè desconeixen com afectarà aquesta situació a la nota de final de curs dels seus fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari