Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 d’octubre de 2017

Tavernes rep 26.800 euros de l’Agència Valenciana de Turisme


Esta ajuda està dirigida a dos programes per a la millora i la competitivitat dels recursos de Tavernes de la Valldigna com a destinació turística.

Tavernes ha rebut ajudes per un import de 26.800 euros repartits en dos programes diferents. Destaquen els 25.000 euros de subvenció per al servei de salvament, socorrisme i abalisament de les platges de Tavernes de la Valldigna.

A més, l’Agència Valenciana de Turisme ha atorgat a l’Ajuntament 1.800 euros per a la promoció del Llac de la Goleta. En este sentit, el consistori té un projecte destinat a la senyalització d’este estany natural de la platja de Tavernes.

Així, s’instal·laran panells explicatius, escrits també en Braille, on hi haurà la informació sobre la flora i la fauna existents en este paratge, així com les recomanacions als visitants per a contribuir al bon manteniment de l’ecosistema.

Entre altres actuacions, s’actualitzarà la informació de l’oferta dels serveis en els panells explicatius que hi ha a la platja i es restauraran els que ho necessiten. En total, es destinaran quasi 3.400 euros a senyalitzar els recursos turístics de Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari