Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 30 d’octubre de 2017

Una empresa que va optar a Valldigna Ràdio denuncia que la contractada incompleix la seva oferta de programació

T'ho Creus SL diu que la mercantil està venent publicitat amb preus per baix dels fixats

T'ho Creus SL, una de les empreses que va optar a la gestió de la programació matutina de la ràdio municipal de Tavernes de la Valldigna, ha denunciat que Comarcal Valldigna Ràdio SL, la qual finalment va resultar adjudicatària, no està complint amb les millores que proposar pel que fa als plecs de condicions, les quals li van servir per ser finalment l'empresa contractada.

En concret, segons apunten en un comunicat remès a este diari, des T'ho Creus van indicar que «Ni s'han fet cursos de formació, ni 24 hores de programes especials, ni suport tècnic de 24 hores».

Cal recordar que en els plecs de l'ajuntament per optar a la gestió de la graella de la programació de l'emissora municipal es marcaven una sèrie de qüestions mínimes que havia de complir l'adjudicatària respecte a les hores d'ajuda tècnica que havia d'oferir a les entitats socials que fessin programes de ràdio, les de programació especial o de cursos entre altres qüestions. L'empresa que es va endur el concurs va presentar una oferta que elevava la prestació de tots estos serveis a 24 hores al dia.

T'ho Creus SL, l'administrador és Carlos Gimeno, va presentar, per escrit, una sèrie de preguntes per conèixer si esta societat estava complint les condicions. En les pròpies respostes de l'ajuntament queda clar, però, que estan molt lluny de fer-ho, ja que la programació diària només cobrix l'horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres i els especials es limiten a l'espai de la inauguració i a l'emissió dels plens i la seva redifusió. «S'ha demanat formalment al govern que actue davant este incompliment però encara no hem obtingut resposta a este requeriment», van indicar des de la societat.

A més d'això, l'empresa ha denunciat que l'adjudicatària està oferint publicitat «a preus molt per baix als que marquen les tarifes de la memòria econòmica de l'emissora». Davant estes qüestions, T'ho Creus SL ha demanat a l'ajuntament que «investigue i actue» davant «un incompliment greu» que «obligarà a rescatar l'emissora».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari