Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 6 de novembre de 2017

Català destaca la depuradora de Tavernes com una de les principals obres que excloses als Pressupostos de 2018 del Tripartit

València, 3 nov (EFE) .- El Partit Popular de la província de València ha definit com "tristos" i "penosos" els Pressupostos de la Generalitat per 2018, ja que es tracta d'una partida "fictícia" i que "no va a resoldre els problemes dels valencians "en educació, sanitat o dependència.

Així ho han manifestat el president de la gestora del PP de la província de València, Rubén Moreno, i la diputada María José Catalá en una roda de premsa en la qual també han assegurat que en els Pressupostos "les despeses no s'executen", ja que, a pocs mesos que conclogui l'any 2017, queden "5.900 milions per gastar".


Catalá s'ha referit a les inversions en educació, ja que són "el taló d'Aquil·les" d'este govern: "Hi ha diners estipulats per a set col·legis, dels quals sis es van deixar pressupostats durant el govern del PP", ha precisat, de manera que "15.000 alumnes valencians seguiran ubicats a 140 barracons".

"L'única novetat" és la inversió adreçada al Col·legi Ciutat de Cremona d'Alaquàs, que "és una bandera política" però representa el finançament d ' "un col·legi a dos anys", un "trist balanç" per a un Govern que "venia a eliminar els barracons "i que" no està fent els seus deures ".

Pel que fa a sanitat, la gestora ha destacat la reducció d'inversions a l'Hospital d'Ontinyent, que ha passat "de 4,2 milions a una realitat de 500.000 euros", o el Centre Salut d'Oliva, a què es destina " una partida insuficient de 120.000 euros ".

Pel que fa a infraestructures, Catalá ha destacat el tren Xàtiva-Alcoi, la depuradora de Tavernes de la Valldigna, el desdoblament de la CV-309 d'accés a Parc Sagunt i l'autovia Olleria-Gandia com a principals obres que han quedat "excloses dels Pressupostos ".

També "es queden sense pressupost" el Palau de Justícia de Gandia i cauen les ajudes a la reindustrialització del Camp de Morvedre (que passa de 2,7 milions a 1,8), així com "queda fora" el finançament a municipis en risc de despoblació, "com el Racó d'Ademús o la Vall d'Aiora", el que "incompleix el anunciat".

Per la seva banda, Moreno ha instat els partits a "arribar a un acord en uns pressupostos beneficiosos per a tots", perquè en cas contrari "no es podran incloure les millores corresponents a 2018 i ens quedarem amb els de 2017".

El president de la gestora ha assegurat que "no falta finançament" per a la Comunitat Valenciana, ja que "rep 2.195.000 d'euros més".

Moreno ha resumit que els Pressupostos "disminueixen la despesa social, augmenten el del sector públic i la despesa corrent", i "no fomenten l'ocupació", el que genera un augment d'impostos i taxes d ' "un 16% des de 2015". EFE

1 comentari:

 1. La guerra ha cambiado de mando, estos del tripartito cuando estaban en la oposición en minoria, daban por el saco en exsigencias dramatizandolo todo, ahora que están en el mando vencedor, pasan de todo.
  No hay ninguna población donde mandan ellos que tenga progreso publico.
  Si Morera de Oliva estuviera en la oposición tendríamos hospital para dar y vender, así ni comentario.
  Tavernes saldría en todos los medios de comunicación exigiendo la Dipuradora, el desvío y cuantas barbaridades mas se les pasara en mente, asi tenemos al Jordi Joan de diputado cobrando un sueldo por no derramar una gota de sudor, que pasa de toda Tavernes y su alrededor, y mientras el pueblo atrás como los cangrejos cada día.
  En el tiempo ha habido alcaldes de Tavernes diputados como Jordi Joan, y Tavernes prosperaba a diario, con Jordi Joan como alcalde y diputado, solo ha prosperado la subida de impuestos, la playa sin luz, orines que no pueden controlat, y el mal estar que esta ocurriendo en la Policia Local.
  Al no vivir en Tavernes Jordi Joan no se entera de lo que hay, o es que no quiere enterarse, al final habrá que montar una Marisquería en Tavernes a ver si así se le ve mas por Tavernes y se entera lo que ocurre y el pueblo necesita. Que le aproveche toda la perdición a la que esta llevando a Tavernes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari