Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 20 de novembre de 2017

Compromís vota en contra d'una moció que recolza les últimes actuacions de les forces de seguretat de l'Estat

En el passat plenari de l'Ajuntament de Tavernes el grup Popular va presentar una moció defensant els cosos de seguretat de l'estat, molt criticats per Compromís en les últimes setmanes girant-los l'esquena i posicionant-se a favor dels partits polítics afins a les seues idees com la CUP i CIU. La regidora Eva Palomares va defensar una vegada més la valentia i integritat dels nostres cossos de seguretat que tant atacats s'han vist en les últimes setmanes. La regidora els va fer un reconeixement i els va donar tot el suport del grup en esta moció. El grup Compromís amb el vot també d'EU rebutjaren esta moció, però al veure que el seu vot podria dur polèmica al poble, l'alcalde Jordi Juan va intervenir per a dir que "recolzen la feina de la Guardia Civil i Policia Nacional, però que no feia cap falta presentar una moció per a donar-los suport". El grup popular li va reclamar a l'alcalde que si ell donava suport a als cossos de seguretat de l'estat, que votaren a favor de la moció que tenia com a objectiu mostrar el suport dels grups polítics a les nostres forces de seguretat.L'alcalde fent cas omís a l'oposició i seguint el seu criteri d'afinitat als grups catalanistes va votar finalment en contra.

Perquè Jordi Juan no vota a favor d'una moció que l'únic que pretenia era fer costat a a les nostres forces de seguretat? Perquè Compromís una vegada més prefereix estar al costat dels partits que han violat la llei i han intentat pegar un colp d'estat?

Tots els assistents al plenari ens férem esta pregunta perquè ningú entén la posició del nostre alcalde que diu estar a favor però a l'hora de la votar ho fa en contra.


Esta és una mostra més del que fa Compromís, predica unes coses però que a l'hora de la veritat fa tot el contrari, com per exemple amb el vot en contra del IES Jaume ll el Just, la depuradora, col•lector etc...

2 comentaris:

 1. Si estuviera en manos de Jordi Juan quitar el Cuartel de la Guardia Civil en Tavernes no transcurrirían mas de dos días para hacerlo desaparecer.
  A lo mismo de no reconocer la labor que hicieron estas personas días pasados en Cataluña.
  Tendría que haber estado Jordi Juan en el puesto tanto de la Guardia Civil como de la Policia Nacional, fueron avasallados, insultados, escupidos y todo lo que pueda imaginar, hasta incluso desalojados de Hoteles y viviendo en condiciones algo inhumanas.
  Jordi Juan sabrá la penalización que le pusieron a Cristiano Ronaldo, solo por tocar al arbito, inagine la de empujones que recibieron estas personas,lo que gente que piensa como Jordi Juan lo enfocaran al revés.
  Quizá Jordi Juan no pueda ver a estos Guardias y Policías porque lo cazaron cometiendo una infracción de trafico.
  Observa y aprende Jordi Juan, cuando bien se va por carreteras, ciudades o por donde sea, es por donde están estas personas igual de humanas que tu, imponiendo el orden, aguantando frío, lluvia, viento, etc, dando lo mismo día o noche.
  Así Jordi Joan volcate a reconocer la labor de las Fuerzas de Estado, ya que gracias a ellos vivimos en Paz.

  ResponElimina
 2. No és extrany vinguent de CUPromís

  ResponElimina

Escriu el teu comentari