Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 23 de novembre de 2017

Detinguts per vendre 400 quilos de taronges robades a Tavernes i Cullera

En este operatiu realitzat per l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca s'ha saldat amb la detenció de 3 persones de nacionalitat espanyola per un delicte continuat de furt de cítrics. S'ha pogut recuperar taronges de la varietat Navelina i mandarines de la varietat Clementina que han sigut tornades als seus legítims propietaris. Els detinguts intentaven vendre la mercaderia a fruiteries fent-se passar pels legítims propietaris dels cítrics.

Dins dels serveis establerts de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d'esta mercaderia, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de 3 persones de nacionalitat espanyola i de 26 anys per un delicte continuat de furt de cítrics a Cullera.

En esta actuació realitzada per l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, els agents van interceptar dos dels detinguts mentre pretenien vendre cítrics en una fruiteria de la localitat de Cullera.

Estes persones es feien passar pels legítims propietaris per intentar subministrar la mercaderia a establiments de la zona.

Per això i fruit de les indagacions obtingudes per components de l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca i juntament amb la col·laboració ciutadana i de la Policia Local de Cullera es va poder aclarir 03:00 furts comesos a principis del mes de novembre a les localitats de Tavernes de la Valldigna i Cullera.

El total de quilos de taronja i mandarina recuperats pels agents puja a 400 quilos, estos productes van ser retornats als seus legítims propietaris.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.
Les diligències instruïdes han estat lliurades en el Deganat dels Jutjats de Sueca.
Font Onda Naranja Cope

1 comentari:

  1. Si se ha devuelto el fruto a los propietarios, estos o bien lo tendrán que hacer en mermelada o malvenderlo, a parte del disgusto que se llevarían al llegar a la propiedad y ver que les habían robado total o parte del esfuerzo, sudor y dinero que habían costado estas naranjas de hacer.
    Se tendría que endurecer un poco los derechos humanos que han aplicado para la gente que le gusta el dinero fácil a costa de los demás.
    No estaría mal que a estas personas las castigasen con trabajos en bien de la comunidad, y cuando a los propietarios de los campos afectados tengan que hacer trabajos de recogida de leña, pulverizar etc., mandaran ha estos delincuentes a realizarlos.
    Y estar todos orgullosos de la gran labor que muchos no quieren reconocer la que hace la GUARDIA CIVIL , en estos y otros casosm

    ResponElimina

Escriu el teu comentari