Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 6 de novembre de 2017

El CETV organitza el campionat de la regularitat de la Comunitat Valenciana de la FEMECV

Ens entusiasma fer-vos saber que el proper 19 de novembre de 2017 el CENTRE EXCURSIONISTA DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, organitza el campionat de la regularitat de la Comunidad Valenciana de la FEMECV  (Federació d'esports de muntanya i escalada de la Comunitat  Valenciana), una marxa tècnica que transcorre per la muntanya de "les Tres Creus".

Aquesta carta va dirigida a senderistes, patrocinadors, clubs o simplement deportistes que gaudeixen, tant com nosaltres de la muntanya.
Les inscripcions per a la prova estan obertes a la web de MyChip en el següent enllaç poden realitzar-les (https://www.mychip.es/evento/campionat-de-regularitat-comunitat-valenciana-femecv-1).
Tavernes de la Valldigna donará la benvinguda a la tardor amb un aconteixement esportiu únic en el que els enamorats de la muntanya van a gaudir de la natura en un ambient inmillorable!
Vos agraïm la difusió d'aquesta activitat muntanyera junto amb els vostres companys, socis, amics, familiars… I si necessiteu ampliar informació, ho podreu fer a la nostra pàgina de Facebook on publicarem les novetats (https://www.facebook.com/CETV.TAVERNES/).

Moltes gràcies!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari