Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 22 de novembre de 2017

  Els Populars de Tavernes presenten una moció per a evitar que s'instal·len gasolineres prop de les vivendes

Davant la passivitat de Compromís de Tavernes, el grup municipal Popular ha presentat una moció per al pròxim plenari que pretén la modificació puntual del Pla General del municipi per a no permetre la ubicació d'instal·lacions de subministrament i estacions de servei per a l'activitat de distribució de carburant i combustibles petrolífers en el sòl urbà amb ús predominantment residència, és a dir, prop de les vivendes de la població.


Imatge de les instalacions on Compromís va donar permís per ubicar una gasolinera.

Els populars de Tavernes s'han interessat i han preguntat en diferents plenaris sobre el que està fent el Govern de Compromís per a evitar que torne a produir-se una situació com la que vivirem en maig de 2016 i per la qual actualment han interposat un contenciós a l'Ajuntament. I la resposta és RES. “De nou, Compromís no actua, no dóna respostes, no evita els problemes, més bé, els genera, i només manipula i ven fum”, comenta la portaveu popular Eva Palomares.

Ara mateix l'Ajuntament té interposat un contenciós amb una empresa de subministrament de combustible perquè Perfecto Benavent, regidor d'Hisenda de Compromís, li va donar els permisos i després se li van retirar. No obstant açò, encara ara una gasolinera segueix podent-se instal·lar en Tavernes en una zona on hi ha vivendes. Res ha canviat en més d'any i mig en el Pla General d'Ordenació Urbana de Tavernes per a evitar que una gasolinera reba els permisos necessaris del consistori per a la seua instal·lació. No hi ha cap prohibició en sòl predominantment urbà. De res ha servit el malestar dels veïns perquè aquesta situació canvie. Compromís no ha menejat ni un dit per canviar esta situació.

“Els populars volem donar resposta a esta preocupació social amb una proposta que evite que el municipi haja d'albergar una gasolinera al costat dels habitatges”, explica Palomares. Per este motiu, “presentem una moció, completament realitzable, malgrat els enganys de Compromís, en la que es planteja una modificació puntual del nostre Pla General perquè la població puga estar tranquil·la de no tornar a córrer el risc que algun polític done autorització per a la instal·lació d'una gasolinera baix de sa casa i, a més, sense por al fet que una empresa presente un contenciós a l'Ajuntament”, explica la portaveu dels populars de Tavernes.

“Hi ha solució per a este problema i sol·licitem que Compromís vote a favor. En cas contrari, Jordi Juan estarà demostrant, una vegada més, el poc que li importen els veïns de Tavernes als quals cada vegada els dóna menys serveis per més contribució”, comenta Eva Palomares.

2 comentaris:

 1. Hay que preocuparse por los vecinos, en la calle Dr.Grau había contenedores para vaciar la basura y ante una queja, no dudo Compromis en cambiarlos de lugar.
  El transito que tiene Tavernes no es para colpsarlo mas, ya que en el supuesto que ubicaran la gasolinera donde se pretende molestaría mucho al tránsito en entradas y salidas a dicho establecimiento a repostar.
  Si esa solicitud que aprobó en su día el edil Perfecto Benavente, le hubieran dicho que iba a 300 metros de su casa, suguro que la solicitud había ido a la papelera.
  Garantizado tambien que si esa gasolinera la quisieran ubicar donde esta Correos, Jordi Juan lo hubiera impedido de entrada.
  Incendiarse una gasolinera es algo difícil por las medidas de seguridad que hay en ellas, pero nada es imposible en este mundo.
  Tavernes cuenta con suficientes lugares para poder instalar dicha gasolinera sin perjudicar a ninguna comunidad de vecinos, así que manos a la obra trabajar y pensar más y a ubicarle otro lugar donde poder montar este servicio, y antes de dar permisos estudiar bien los pros y los contras, no sea que autoricéis también una gasolinera en el paseo País Valencia.

  ResponElimina
 2. El PP es l'unic partit que es preocupa pels veins de Tavernes.
  Compromís no fa res. Nomes sap puja la contribució

  ResponElimina

Escriu el teu comentari