Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 10 de novembre de 2017

Ja han tapat la rasa (“zanja”) perillosa del Camí Marenys


Abans de l'estiu es va obrir una rasa per posar una tuberia des de Depuradora del Camí Marenys fins a una propietat privada situada al mateix Camí que va ser asfaltat fa poc per l'Ajuntament i va costar uns 50.000 euros.
4 mesos ha estat oberta la rasa per la incompetència de Compromís. El diari de Tavernes ho denuncia i Compromís la tapa en menys d'una setmana.
Tan difícil és fer les coses bé? Tan difícil és pegar una volteta a vore com està el terme de Tavernes?
Tenim un alcalde de Compromís que viu a València i no trepitja ni els carrers ni els camins de Tavernes i tenim quatre regidors i quatre regidores de Compromís que viuen a Tavernes però no veuen el que està mal i així van les coses.
Nosaltres continuarem denunciant tot el que ens envien perque està clar que és l'única solució per fer moure a Compromís.
Això és la Marca Compromís. Tot abandonat.

1 comentari:

  1. Che, al final parió la burra, Jordi Juan deja de pasear tanto por el ambiente que te mueves y paseate por el pueblo que sacaste los votos, prometiendo sol de noche y luna de día, y te daras cuenta del deterioro que hay desde que tu entraste a gobernar, y que no se soluciona ni repara.
    Acuerdate de una de las tantas frases del himno de Tavernes "CIUDADANOS DEFENDAMOS NUESTRA TIERRA Y SEREMOS GRANDES ", así que pelea por esta estrofa y pasa de Mónica Oltra, que el toro no es tan bravo como lo aparenta, así toda Tavernes se alegrara de tener a alguien que cobra por hacer algo por el pueblo y cuando termine su mandato lo recordaran bien.
    De la forma que va, sera recordado como el aficionado a las GAMBAS y a ,LOS VIAJES, así que pienselo bien y decidase a luchar por Tavernes.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari