Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 de novembre de 2017

L'alcalde i la regidora de Festes encara no saben què han costat les festes del poble

El Partit Popular de Tavernes va preguntar al passat plenari a la regidora de Festes, Encar Mifsud, quin va ser el cost de les festes patronals del poble. Tot el públic present inclosos els regidors es quedaren bocabadats amb la contestació de la regidora de Festes que va contestar que no sabien el cost de les nostres festes locals.

Com pot ser que a mes de novembre no siga sabedora del cost de les nostres festes? La seua resposta va deixar bocabadats a tots els assistents al plenari.  Va ser tal el nerviosisme de la regidora a la pregunta formulada pel Grup Popular, que el mateix alcalde va haver d'intervenir per a dir que "els regidors de l'oposició poden anar a preguntar-ho directament als funcionaris i no preguntar-ho en el plenari". Com és costum amb Compromís sempre s'excusen darrere dels funcionaris per no fer veure la seua incapacitat al cap davant de l'Ajuntament de Tavernes. Improvisació de nou per part de Compromís per tractar amb diners públics. No ens estranya que els pressupostos pequen de tanta falta de rigor. Molt bé, els regidors de l'oposició poden anar a preguntar als funcionaris, però vostés que governen no saben el que ens han costat les festes? És més, ni ho fan públic a la gent del poble? On està la transparència? La gent de Tavernes encara estem esperant que ens diguen que va costar a l'Ajuntament que cremaren els camps abandonats per acampar els del Festivern, pel que tenim entés va ser un dineral... però no ens ho dirà el Govern de Compromís, segur que no!

Tantmateix, la nostra pregunta : Per a que està l'apartat de precs i preguntes al plenari? Perque Compromís no fa una mostra de la seua transparencia que tant predica i li proporciona a l'oposició les factures i el cost real de les nostres festes?

Estem davant d'altre capítol d'obscuritat i falta de transparència del govern de Compromís.

4 comentaris:

  1. Encara estaràn debatint quina part proporcional els toca ells per aquesta despesa!!! Es que estos de la oposicio s'advansen a nosaltres!!! Serà lo que primer que habràn pensat!!!

    ResponElimina
  2. Podrían coger todas las facturas de los gastos de fiestas y llevarlas a cualquier colegio de Tavernes y los niños de segundo de primaria antes del recreo tendrán el resultado de esa cifra de gastos que tanto le cuesta a Encar Mifsud presentar, y lo bien que lo pasarían luego los niños comentándolo en casa, PAPAS, PAPAS, hoy hemos hecho en clase las sumas de lo que costaron las Fiestas del Pueblo, y que la edil Encar Mirsud que se comprometió a todo cuando eran elecciones y no ha sido ahora capaz de presentar, la trasnparecia que prometió se ha vuelto mas que turbia,

    ResponElimina
  3. Ni lo de netejar les terres, per el festivern.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari