Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 9 de novembre de 2017

Per què Tavernes no reb inversions?

Hem vist a la portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Eva Palomares, ha lamentat que "la por que li té Jordi Juan a Mónica Oltra és tal que li impedeix reclamar al Consell inversions urgents per a la nostra població". 
Eva Palomares ha criticat la submissió de l'alcalde i diputat autonòmic per Compromís, Jordi Juan, al seu lideresa: "prefereix no fer enfadar a la vicepresidenta del Consell abans de treballar per solucionar les necessitats dels veïns de Tavernes". Palomares s'ha referit així al rebuig d'una moció presentada pel Partit Popular en el Ple de l'Ajuntament que sol·licitava a Joan la presentació, en la seva condició de diputat autonòmic, de dues esmenes als pressupostos de la Generalitat per destinar una partida nominativa per la construcció d'una depuradora a Tavernes, així com concretar una línia pressupostària nominativa per a la reforma de l'IES Jaume II el Just dins de la partida que contempla per a centres educatius de secundària. Palomares ha explicat que aquestes iniciatives es presenten "després de comprovar que en el projecte de pressupostos que s'ha presentat a les Corts Valencianes no es recullen aquestes dues inversions que, entenem, són de gran importància per als nostres veïns". "L'Institut Jaume II el Just ha complert els 50 anys des de la seva construcció i urgeix una reforma per la seva important deteriorament ja que està generant problemes de seguretat tant a professors com a alumnes", ha assenyalat. 
"En el cas de la depuradora ha continuat, ja disposa d'un projecte pel que considerem necessari que la Conselleria la incloga com a infraestructura urgent ja que sense aquesta instal·lació es corre el perill que es desprograme el sector Marenys per l'aplicació del Pativel ".


4 comentaris:

 1. Perquè Jordi Juan mentre tinga una bona gamba que menjar la resta se l'infot!

  ResponElimina
 2. CUPROMÍS i Jordi Juan soles volen Tavernes per traurens la sang. Viatges a Atapuerca, coxes per dur lo, enriquir a WiFilinks , empreses de concerts i de jardineria de germans de una regidora...I. ..menjar gambes!! Ja ja ja que bo!normal que ens pugen els impostos! Amb lo que volen pagarse a ells mateix amb els gustos tant cars no tenen prou mai

  ResponElimina
 3. Ell diu que no pot parlar en les corts, i dic jo, si ell no pot parlar pot dir-ho a qui puga parlar del seu partit, no? i que demane per a Tavernes tantes i tantes coses que fan falta Urgentment! No es aixi? Ahí el que pass es que ell no es vol banyar per demanar res per al seu poble i tot lo demes, TONTERIES! A mes de en tal de no fer el que li diu el PP, sería capac de tot. I dic jo, Sr alcalde, no es el PP qui ha de disfrutar de totes les necesitats que ens fan falta i que voste es l únic que te acces a buscar els mitjans i les persones per conseguir-ho, es el poble que te al seu carrer el que te ixes necesitats. Ja esta be de fer política bananera i poses a treballar!!

  ResponElimina
 4. Per que Jordi no pinta res en Valencia.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari