Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 de novembre de 2017

Què li passa a l'alcalde? Burros si i Cavalls no?Ara va i resulta que l'Ajuntament té diners per contractar burros per traslladar maquinària per la muntanya però no té diners per a una tradició de les festes del poble en la qual uns cavalls tiren d'un carro que és el que sempre han fet.

Són les coses de l'Alcalde Jordi Juan. Un dia diu que no hi ha diners per al tradicional tir i arrossegament de la festes del poble i un altre dia ens publica una foto amb dos burros per la muntanya carregats de gom a gom.

Són les coses que no s'entenen de la gent de Compromís. Un dia diuen una cosa i un altre fan al contrari. "Fes el que jo diga però no faces el que jo faig" serà el lema de la seva pròxima campanya.

2 comentaris:

 1. aburirse en Tavernes es imposible cada semana una charlotada diferente, ahora siguiendo costumbres catalanas nos traen BURROS para subir maquinaria al monte, Lerida promociona el BURRO.

  Nadie sabe estos BURROS que costaran, y para eso el Ayuntamiento tendra dinero, cosa que para una tradicion tan antigua en Tavernes como es el Tiro y Arrastre no hay.

  Con lo que cobra Jordi Juan por no hacer nada, podria destinar de su paga de un mes para esta fiesta, habira hasta incluso dinero de sobra para un almuerzo popula y una mascletá.

  pero como Jordi Juan es de tendencias catalalinstas dira la pela es la pela, y si se `pierden costumbres Valencias que se pierdan, y estando el en gobierno el dia menos pensado nos fomenta las cebollas grilladas, denominadas en cataluña calsots,

  ResponElimina
 2. Després va dient que CUPromís està a favor de les tradicions valencianes. Si, clar. Quan li interessa

  ResponElimina

Escriu el teu comentari