Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 15 de desembre de 2017

Els Populars de Tavernes sol·liciten al Govern de Compromís que l'empresa del Festivern pague la neteja extraordinària i la seguretat privada i apliquen un descompte del 30% als veïns de Tavernes 

Els veïns de Tavernes no tenen, fins ara, ningún descompte en la compra d'entrades per a assistir al Festivern. És més, s'han encarit respecte a l'any passat. Per este motiu, la regidora del Partit Popular de Tavernes, Maria Ciscar, va sol·licitar en lúltim plenari que s'aplicara un descompte del 30% als veïns que siguen del municipi en venda anticipada i en taquilla. "El Festivern está funcionant molt bé en Tavernes. Molts dels nostres joves acudeixen a este festival i Tavernes li està generant molts beneficis a l'empresa organitzadora tots estos anys, per la qual cosa sol·licitem que el nostre Govern vetle també pels interessos dels joves de Tavernes i aconseguisca un 30% de descompte en venda anticipada i taquilla per a tots els que compren les entrades i siguen de Tavernes", explica Ciscar.


A més a més, amb un festival tan consolidat en Tavernes no està de més que l'Ajuntament deixe de pagar despeses que no li són pròpies. Concretament, en cada festival l'Ajuntament es fa càrrec i li estalvia a l'empresa una despesa de més de 30.000 euros. Per este motiu, la regidora popular també va proposar al govern que fóra l'empresa gestora del Festivern, i no l'Ajuntament de Tavernes, qui pagara la neteja extraordinària així com la seguretat privada, entre altres despeses. "Són dos de les despeses més voluminoses als quals ha de fer front el nostre Ajuntament, per la qual cosa, amb un festival tan consolidat i cada vegada amb majors beneficis per a l'empresa, el Govern ha de negociar que estes despeses corregueren per la seua banda i no a càrrec de les arques municipals", comentava Ciscar. "El sistema que haja de plantejar per a açò ja li'l deixem al Govern, però, almenys, que estes despeses no els hàgem de pagar amb els nostres impostos", explica la regidora del Partit Popular. 


3 comentaris:

 1. Ahí esta a la vista la capacidad de MAL GOBIERNO que llevan estos de Compromis, no les importa para nada el bolsillo de los vecinos, la vaca tiene mucha leche.
  Vale la pena organizar eventos en Tavernes, el Ayuntamiento se hace cargo de todo, lo que falta saber es esos 30.000 € que se calculan para la limpieza y seguridad de este evento, a que bolsillos va a parar.

  ResponElimina
 2. Jo no se qui,cuan ni com neteja pero lany passat va ser insuficient.Un festival tan gran necesita un pla de neteja mes elavorat.De que serveix que deixen la zona d'acampada mes lluenta que una espasa si despres per dins del poble esta ple de botelles i demes?
  Magrada anar a caminar pels caminals i durant molt mesos els horts plens de basura casi fins l'autopista,i jure que es cert.Total,que es una llastima que despres d'uns dies tan especials que mos brinda el festivern,els veins de tavernes mos quedem amb la cara mala de l'event.

  ResponElimina
 3. També es deuiria baldejar els carrers dels voltants de la zotna de acampada, tots el dies. JA que.....cagen i pixen per tot arreu, deixen la merda on cagen, i fa molta olor.

  Sr. Yau, previsió 0 al festivern, i per favor, quant arreplege el fem del event , separe els materials, que després ens penalitcen per com aplega a la factoria.

  Eixemple a on?.

  Compromis= Desficacis.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari