Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 6 de desembre de 2017

Els Populars de Tavernes sol·liciten que Compromís pose solucions immediates per a portar avant el col·lector de la platja i aclarisca la situació amb els propietaris de sòl del sector 13

Compromís porta governant més de set anys i Tavernes segueix sense executar cap projecte que pose solució als problemes d’inundabilitat que pateix la platja de Tavernes. Per este motiu, el regior del Partit Popular de Tavernes, Mario Enguix, va proposar al Govern de Compromís que l'Ajuntament arribara a un enteniment amb els propietaris del sector 13 perquè es desbloquege la situació en la qual porta immers el col·lector de la platja de Tavernes des que està governant Compromís. “En 2015 ens van portar a un ple d'urgència un projecte de col·lector que finalment s'ha tirat arrere”, comenta Enguix. 

I des de 2015, any en el qual Compromís va anunciar que començarien les obres del col·lector, no hi ha cap projecte més de col.lector que haja vingut de nou al ple. “Ara, segons hem pogut saber, van a executar el projecte proposat pel Partit Popular. Han perdut 7 anys per a acabar fent el mateix projecte que anàvem a executar nosaltres”, comenta el regidor popular.  Per este motiu, per als populars no els valen més demores. 

Els populars van sol·licitar en el passat ple que el Govern de Compromís dialogara i negociara amb els propietaris del sector 13 per a arribar a un enteniment i evitar que es demorara més l'execució del col·lector de la platja. “Compromís desfà el que vam fer els populars per a perdre temps i tornar a iniciar el que habíem plantejat des del Partit Popular. Però els ciutadans necessiten ja urgentment esta infraestructura. No estem per a perdre més  temps. Després de 7 anys perduts pensem que ja és hora de començar el col.lector”, exigeix Enguix.

1 comentari:

  1. Bastante trabajo tiene Josep Llacer viajando con la familia como para preocuparse por el sector 13, su preocupación esta en el Bolomor, y no transmite otros intereses al gobierno local.
    Se esta perdiendo la playa, año tras año atrás como los cangrejos y este edil de Turismo convencido que le haran un monumento el día que termine su mandato en la salida del pueblo.
    Hay que hacer un monumento no sólo a Llacer, si no a todo el grupo de Compromis por la ruina que estan llevando a Tavernes.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari