Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 de desembre de 2017

Els pressupostos de Tavernes enfronten a l'alcalde amb tota l'oposició

L'aprovació del pressupost de Tavernes de la Valldigna ha mostrat una forta divisió entre l'executiu local, de Compromís, i la resta de partits a l'oposició. Els nacionalistes van votar a favor dels seus comptes, que ascendeixen a poc més de 16 milions d'euros, mentre que PP, PSPV i EUPV van rebutjar el plec pressupostari presentat pel govern de Jordi Joan.


La portaveu popular, Eva Palomares, va criticar els comptes de 2018 a la Vall: «És un pressupost gens creïble, són una pantomima després de més de 60 modificacions de crèdit que s'han fet el 2017 als pressupostos d'enguany». Palomares va atacar al govern de Joan: «Funcionen apagant focs, no són previsors i incomoden als veïns».

Des del PSPV, Víctor Borràs va acusar els nacionalistes de «no tenir rigor» en els comptes i ha assenyalat que la bonificació aprovada el 2018 el 85% de la taxa dels guals en els polígons industrials no apareix en el plec pressupostari que es va aprovar en la Vall.

Perfecto Benavent, com a regidor d'Hisenda, va recordar que els pressupostos «són un reflex de la voluntat política del govern» i va posar en relleu les dificultats legals per poder aconseguir un pressupost que compleix amb l'ordenament legal. L'edil va reconèixer les modificacions que pateixen els pressupostos: «Són una eina i que en uns mesos poden estar desfasats».

Tant Benavent com l'alcalde, Jordi Juan, van defensar els seus pressupostos i van criticat que l'oposició no presentés cap esmena, acusant-la de fer un «debat pobre». El primer edil va recordar que la proposta de fer un préstec a l'administració és una possibilitat legal i ha avançat que per a poder obrir la piscina coberta o fer el col·lector de la platja s'hauran de fer nous préstecs.

FONT: Las Provincias

1 comentari:

 1. Jordi Juan and company, que aficionados sois son la musica antigua, pues hay una canción que que parte de su letra dice : SIEMPRE ME DICES LO MISMO, Y TUS CONSEJOS NO QUIERO ESCUCHAR.
  Aquí pasa lo mismo cuando no sabéis por donde salir, apareceis con la historia de la Piscina y el Colector de la Playa, y esto es año tras año.
  Con lo esplendidos que son tus superiores de partido, tanto el Baldovi como la Oltra, esponles bien lo de la Piscina y el Colector, y veras que pronto te lo solucionan.
  Terminareis el mandato, y seremos la población con los impuestos mas elevados, las mitad del pueblo sin luz, los arboles de los jardines sin podar, y las aceras a la moda todas llenas de agujeros.
  Defiende Tavernes y veras que bien vamos todos, habrá gambas para todos y todos felices.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari