Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 29 de desembre de 2017

L’Ajuntament de Tavernes reforça el missatge contra la violència de gènere per a Cap d’Any i el Festivern


La campanya de conscienciació contra la violència de gènere que s’ha dut a terme durant tot l’any, es reforça ara per la gran afluència que s’espera al festival de música i les celebracions de cap d’any.
La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna durà a terme dos activitats de conscienciació contra la violència de gènere. Estes activitats s’emmarquen en la campanya #noésNo que el consistori ha desenvolupat durant tot l’any, i que ara reforça per la proximitat de les festes de cap d’any i de la gran afluència de gent atreta pel Festivern.
En concret, es durà a terme una taula de conscienciació contra la igualtat de gènere el proper divendres 29 de desembre a les 10 hores, a la zona d’acampada del Festivern. Posteriorment, a les 12 hores a la Plaça Major de Tavernes, hi haurà un taller de rap per la igualtat de gènere. Ambdues activitats pretenen incidir en el missatge d’igualtat de gènere entre el públic més jove, un segment on segons dades de l’Observatori Estatal de Violència Sobre la Dona, augmenta la xifra dels qui consideren “normal” la violència de gènere dins de la parella.
A més, durant els dies del Festivern, l’organització del festival posa a disposició dels assistents un punt violeta d’informació i suport on psicòlegs i personal especialitzat facilitaran informació al respecte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari