Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 9 de desembre de 2017

L'estació: un gran perill

Hem vist a la premsa i tots ho sofrim, que els passatgers de Tavernes arrisquen la vida en creuar les vies per un pas sense barrera i sense visibilitat del comboi que arriba des de Gandia .

Infraestructures obsoletes que suposen un veritable perill per a milers d'usuaris que utilitzen diàriament el servei ferroviari a Tavernes.
 
El problema històric s'ha agreujat amb el pas dels anys ja que ha incrementat l'afluència de pas de trens que circulen per aquesta estació, així com la velocitat dels mateixos. 

De moment no hi ha cap solució temporal.

S'està a l'espera d'una actuació per construir un pas subterrani. Licitació de les obres Segons han explicat des del departament de comunicació de Renfe a LAS PROVINCIAS s'està ultimant el projecte per a la licitació de les obres dins el pla accessible que durà a terme l'empresa per al proper any en diverses estacions. De fet, han assenyalat que l'actuació prevista a Tavernes serà una de les de més envergadura i de les més importants ja que contempla obres a l'edifici, andanes i també el pas inferior. 

Fa més de 10 anys, l'associació Valldigna Accessible ja va denunciar davant el Síndic de Greuges la inseguretat del mateix i van obtenir com a resposta l'obligació d'emprendre una actuació per part d'Adif. De fet, segons assenyalen des d'aquest col·lectiu, haver de creuar les vies és «portar al suïcidi voluntari» a les persones que ho fan. Un perill que s'incrementa amb la foscor de la nit i que en ocasions ha provocat algun ensurt entre els vianants en creuar després de baixar d'un tren, mentre l'altra locomotora arrenca en direcció Cullera.

Font: las provincias3 comentaris:

 1. Ja ho crec que serà la remodelació de més envergadura; Compromís té que passar-la a Borderia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No lo sueñes eso, que ni tu ni tus bisnietos lo van a ver, estos de Compromis en sus promesas son capaces de prometer que convierten el agua del mar en cubatas.

   Elimina
 2. Parece ser que al final diremos que ya parió la burra, pero sin que Jordi Juan haya levantado pieza alguna para esto en siete años que sugun decía iba a levantar Tavernes.
  Si hubiera estado en la oposición hubiéramos tenido estación en todas las comidas, así calladitos y los que cojan el tres y tengan problemas de accesibilidad que se las arreglen como puedan, lo de Jordi Juan es recibir el sueldo todos los meses, pasear a su galgo, y las delicias del marisco caiga quien caiga, y si Tavernes no crece da igual.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari