Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 14 de desembre de 2017

Queixa de veïns

Els veïns de la zona del tir i arrosegament es queixen que porten ja dues setmanes a les fosques perquè no van les faroles. Els veïns que paguen contribució igual que la resta estàn patint per la nit l'oscuritat, perquè no enxufen les faroles o en cas de no anar, no les arreglen? Tota la zona està a les fosques i no es veu res de res! A més a més, a la foscor l'acompanya una plaga de panderoles que estan per tot arreu a conseqüència de la brutícia i de la falta de neteja dels contenidors del fem. Els contenidors estan bruts i molts veïns es queixen que cuan van a tirar els seus residus el contenidor del fem està brut i amb caldet per damunt!

Esta deixadesa per part del govern de Compromís fa que esta zona estiga plena de plages de rates, panderoles, ratolins etc. Els veïns ens han dit que estan ja farts d'anar a posar queixes per el registre d'entrada i que ningú els fa cas.

Però bé! Açò no ens sorprén perquè amb Compromís estem acostumats a veure barris de 1a i barris de 2a. Per a Compromís tots els veïns som iguals a l'hora de pagar el IBI (8% més este any) però no som iguals a l'hora d'invertir amb el manteniment dels carrers.

Esperem que sol.lucionen prompte esta incidència i que esta denúncia els serveixca per a mantindre un poc més net el nostre poble, que paguem molt d'IBI però es nota molt poc, per no dir gens al carrer.

1 comentari:

 1. En esto se demuestra la responsabilidad de los de Compromis.
  Josep Llacer responsable del fomento local, se ve que pasa de estas plagas y nos quiere traer algo parecido al FLAUTISTA DE HAMELIN, para que los vecinos puedan disfrutar viendo como desaparecen esas plagas, y así da a conocer el pueblo dormitorio que están convirtiendo y que Tavernes.
  Llum Sansaloni responsable de sanidad y de limpiar los bolsillos de los vecinos, se ve que por esa zona a pesar de las quejas de los vecinos no transita, es una lastima Llum pues hay unas vistas maravillosas a parte te encontraras con naturaleza abolida por todos como son las ratas y las cucarachas.
  Seria de lamentar que por falta de profesionalidad algunos niños o mayores incluso de esa zona por falta de higiene municipal cayeran enfermos, esto en paises tercermumdistas esta bien que ocurra, pero en Tavernes la ciudad con los impuestos tan elevados no.
  Y al paso que estos de Compromis llevan Tavernes, tendremos que recurrir a las velas y linternas.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari