Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 6 de desembre de 2017

Queixa veinal

Ens han fet arribar al diari la queixa d'una plaga de rates al carrer San Joan Babtista, que estàn destrosant el cablejat dels cotxes i s'amaguen en els contenedors de basura degut a la brutícia. 

Han vist en el carrer 4 rates mortes al costat dels contenidors de basura, que estàn en un estat deplorable. Per lo vist Compromís i el seu govern es preocupen ben poc per la neteja del nostre poble i per fumigar contra estes plagues, que cada vegada es veuen més a sovint. S'han oblidat dels barris de la part alta del nostre poble que estàn més bruts que mai però no s'obliden de cobrar-los l'IBI. La brutícia es tal que els propis veïns netejen ells mateixa el carrer per tal de mantindre un mínim d'higiene.

1 comentari:

  1. Que poca vergüenza en los años que vivimos, se podría llamar a Pedro Almodovar y hacer una película en la calle San Juan Bautista similar a la del enjambre.
    Llum Sansaloni se asigno llevar SANIDAD en Tavernes, y se preocupa mas de ir a entregar matriculas de honor en el IES Joume II, que a conocer los problemas de quienes pagan su sueldazo.
    Es una lastima que en Tavernes apareciera una plaga de Compromis con la intención de no hacer nada, sueldos elevados, trabajos poco e impuestos a tope y si hay RATAS que críen gatos.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari