Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 de desembre de 2017

RENFE traslladarà l'estació a Borderia

RENFE ha escoltat finalment a Compromís i traslladarà l'estació de trens a Borderia. Concretament es traslladarà a la zona situada entra l'Ullal i la gasolinera de Victor.

RENFE ha aprofitat que va a perllongar la línia fins a Oliva i a duplicar les vies entre Cullera i Gandia per fer esta important modificació de la ubicació de la nostra estació.

Una gran notícia per als milers i milers de veïns que venien sol·licitant este trasllat. Ara ja podran anar a caminant a l'estació des Tavernes per Sequers - Racó de Joana - Rejolar - Rotonda o des de la platja pel passeig de vianants i la Partida.

Esta bona notícia també ens porta una mala notícia ja que queden anul·lades per sempre totes les obres que anaven a fer-se en l'actual estació. Gastar en este millores seria tirar els diners.

RENFE ha anunciat també que l'actual estació serà desmuntada pedra a pedra per traslladar-se íntegramente a la seva nova ubicació ja que és una construcció de gran valor i coetània de l'IES Jaume II per la qual cosa han de continuar coexistint a Tavernes de la Valldigna.

Un gran regal de Nadal per a tots que ens alegrem de poder anunciar en primícia aquest 28 de desembre, vespra del Festivern.

3 comentaris:

  1. Al mismo tiempo se podría limpiar el ULLAL y soltar truchas y salmones, por si alguien quiere mientras espera el tren pescar,o montar allí una pescadería para comprar pescado vivo.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari