Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 18 de desembre de 2017

Venda il.legal de taronges

La Guàrdia Civil deté a Oliva, Tavernes i Xeraco a membres d'una xarxa de venda il·legal de taronges En total són 45 les persones detingudes, que actuaven tant a la Safor com a la Marina Alta La Guàrdia Civil de Calp ha desarticulat un entramat de centenars de documents agrícoles falsificats per a la venda de més de 424 tones de taronges, amb un presumpte benefici il·lícit que supera els 51.000 euros. L'operació ha culminat amb la detenció o investigació de fins a 45 persones de les províncies de València i Alacant, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat. Quadrilles per compartir DATA. Aquesta informació era obtinguda d'autoritzacions de campanyes anteriors o gràcies a altres implicats, que els hi cedien. També s'ha pogut constatar l'existència d'una trama entre certes quadrilles que es cedien els uns als altres les dades de propietaris de terrenys, amb l'única finalitat de confeccionar aquests documents falsos. De fet, en molts casos falsificaven fins a la signatura del propietari legal sense el consentiment dels perjudicats. Una mateixa persona va arribar a acumular fins a 30 DATA sense el seu coneixement. L'operació ha culminat amb la detenció de 23 persones, 18 homes i cinc dones de nacionalitats espanyola i marroquina d'entre 24 i 54 anys. Altres 22 estan investigats: 18 homes i quatre dones, també d'origen marroquí i espanyol, a més de romanès i algerià. Els detinguts i investigats són veïns de les localitats de Pego i Ondara, Oliva, Xeraco i Tavernes de la Valldigna. Entre tots sumen 44 delictes de falsificació de document privat. Els 45 han passat tots a disposició dels Jutjats d'Instrucció de Dénia i han quedat en llibertat provisional amb càrrecs, a l'espera de judici.

Font: levante-emv1 comentari:

  1. Los amantes de lo ajeno proliferan cada día mas, menos mal que tenemos en España un cuerpo bien dotado y muy profesional como es la Guardia Civil, para esclarecer estos casos.
    La impotencia que debe haber sufrido el agricultor y llegar y verse el sudor de todo un año como ha desaparecido de su campo, y estos señores que se dedican a esto lo felices que habran sido malvendiendo ese esfuerzo que tanto a costado a los demás de hacer.
    Las tiendas de fruta y verdura barata han proliferado mucho en toda España, seria una buena idea que la Policia Local, pasara de vez en cuando a pegar un vistazo a ver ciertos productos agrícolas que venden si se compran en mercados o al primero que llega, con tal de ofrecerlo barato.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari