Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 de desembre de 2017

Xeraco 2.000.000 d'euros, Tavernes 0 euros

Llegim als mitjans de comunicació que l'estació de trens de Xeraco va a rebre una inversió de 2.000.0000 d'euros per a la seua remodelació. Mentre, per la nostra no anem a rebre ni un euro.

A Xeraco governa Compromis i en Tavernes tenim un alcalde / diputat de Compromís però a Xeraco aconsegueixen 2.000.000 d'euros d'inversió i Jordi Joan no aconsegueix ni un euro d'inversió a l'estació de trens.

Serà que Jordi Joan vol traslladar l'estació de tren a Borderia?

Serà que Jordi Juan no sap el que vol?

Serà que Jordi Juan no fa res per aconseguir inversions per a Tavernes?

Serà que Jordi Juan prefereix quedar-se tranquil·lament en la seua poltrona i no sol·licitar res per Tavernes?

Serà el que siga però la veritat és que Compromís de Xeraco ha aconseguit 2.000.000 d'euros i Jordi Juan i Compromís de Tavernes s'han quedat amb 0 euros i amb el seu somni de l'estació a Borderia.

2 comentaris:

  1. Jordi Juan nada mas ni nada menos, ha querido ha Tavernes para vendernos una burra coja y largarse a Valencia, percibir un sueldazo, y cuando nombran Tavernes el mismo se pregunta eso donde esta.
    Es de Compromis y todos los de Compromis tienen por objetivo vivir bien a costa de los demás, y no hacer nada, solo subír impuestos y presumir que comen gambas en el Pegoli
    No hay en toda España estación de tren mas tercermundista que la de Tavernes, regida esta población por un apasionado al MARISCO.

    ResponElimina
  2. Van vendre la moto amb l'estació de Borderia i el centre d'esport que pareixia un samaruc

    ResponElimina

Escriu el teu comentari