Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 de gener de 2018

Així vol Compromís rebre turistes

Ens envien estes imatges de la Platja de Tavernes arrel de la noticia de Fitur. Així espera Compromís rebre turistes? No ens feu plorar! ! La falta de manteniment si al poble és greu a la platja ja és indecent.  
Bancs rovellats, arena per tot arreu, forats al sòl dels columpis, papereres rovellades, ....


Este any no han llevat ni les pasarel.les!!3 comentaris:

 1. Després de vore estes fotos, no m'estranya res que en fitur posen fotos de Cullera a vore si pica algu.
  #JordiJuanDimissio
  #LlacerMentiros

  -Petronio-

  ResponElimina
 2. No val la pena, eixes coses no importen a la gent que en estos momens esl me'n gen el coco. Els JOVENS, que els han adoctrinado baix la seua manta en les escole,
  o be, com tota la vida hem fet. Els meus pares diuen.... pues nosaltres (ells jovens descrits) fem i diguem al contaría. Totes eixes coses a dells en carácter, no els importa, están en casa del papi vivint, lo que guanyen per a dells, tenen cotxe, pasen, van i fan lo que volen el fi de setmana) Son els més fácils. Tenim un cents de gent jove al poble elevat I de aixo se'n aprofiten. Si nos mireu, apart de les famosos ceres, la policía (que els jovens, es riuen de aqueste notícies, i ells no saben, que en estos actes mas LLIURES per els forasteros, pero cuant acabe a per els del poble, Denuncies a dells, buscar en zones de Platja o altres puestos, el botellón, per possar controls, etc. Manats per qui te el mando clar. com he dir, la gent va poc a poc obrint ulls, sols alguns forofos que están en cada grup de Facebook, per donar canya a consevol cosa que es diga en contra dells. Si, ES DONEM CONTER i PER PRIVAT ES COMENTA.

  ResponElimina
 3. Arena en la platja? Quina vergonya. (Expliqueu ja el de la bustia de les pensions o continueu fent fum?)

  ResponElimina

Escriu el teu comentari