Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 28 de gener de 2018

Alba Ortega i Jordina Gascon participen al Campionat Provincial sub-20

Alba Ortega i Jordina Gascón.

Les atletes del CA la Valldigna, Jordina Gascon i Alba Ortega, van participar en el Campionat Provincial sub-20 disputat la setmana passada en el Velòdrom Lluís Puig de València. Les dos joves esportistes de categoria juvenil van realitzar un gran paper en una de les cites més importants a la Comunitat Valenciana en pista coberta.

Alba va aconseguir la segona posició en els 60 metres tanques amb un temps de 10.10 segons, per darrere Paula Barrachina del Platges de Castelló (9.57). Mentre que Jordina va finalitzar en la dotzena posició  la complicada prova dels 1.500 metres amb un temps de 5:54.81 minuts, per darrere de les atletes dels clubs valencians més potents.


El dissabte 20 de gener era el torn dels alevins del club valler. Tant els xiquets i les xiquetes van participar al Campionat Provincial de proves combinades de la categoria, en els què es competia en les proves de longitud, llançament de pes i 60 metres llisos en les pistes d’atletisme de Gandia.

En categoria masculina van participar Pau Almiñana (29è), Arnau Gascon (48è) i Pau Martí (49è). Mentre que en la categoria femenina el CA la Valldigna va tindre major participació. Mara Rolli (12a), Carla Cruañes (39a), Alba Aparisi (47a), Lola Cuñat (48a), Julia Camarena (50a), Aitana Borràs (51a), Maria Armengol (52a), Mar Benavent (55a), Joana Martí (57a), Anna Garcia (59a) i Aitana Corralero (60a) van ser les atletes participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari